Outdoor Fitness Skole Vejle06 Case Image

By

Vejle

Område

Skole

Byggeår

2020

Outdoor fitness og parkour på Mølholm Skole i Vejle

På Mølholm Skole i Vejle kan eleverne nu bruge frikvarteret aktivt på det nye TRESSfit-anlæg til outdoor fitness eller det geniale Monkey Rails-stativ til parkour. Begge dele bruges også som en del af idrætsundervisningen – og giver gode muligheder for forskelligartede udfordringer af elevernes motoriske evner.

Outdoor Fitness Skole Vejle01 Case Image
Outdoor Fitness Skole Vejle08 Case Image
Outdoor Fitness Skole Vejle06 Case Image
Outdoor Fitness Skole Vejle03 Case Image
Kvalitet og høj service er en af de fem ledestjerner i TRESS – og dét er enormt vigtigt for mig at efterleve hver eneste dag ude i marken. Jeg gør meget ud af at sikre, at vi allerede i idéfasen kommer hele vejen rundt om projektet – og tager derfor altid gerne kunden med på inspirationstur til lignende projekter, hvor vi over en kop kaffe kan få en ærlig snak om den bedste løsning til deres behov.

Konsulent

Jørgen Østergaard Trapp

Telefon: 40 62 67 39

E-mail: jt@tress.dk

Fitness og parkour i skøn forening

Fitness og parkour i skøn forening

Med både outdoor fitness og parkour i skolegåden kan børnene på Mølholm Skole i Vejle selv vælge frikvartersaktivitet. Begge dele bruges naturligvis også i idrætsundervisningen.

En sikker løsning

En sikker løsning

Faldsikring bestående af kunstgræs med shockpad under TRESSfit styrketræningsanlægget samt gummifliser under parkourstativet giver minimal vedligeholdelse og sørger for god sikkerhed.

Vælg selv farverne

Vælg selv farverne

Med frit farvevalg kan man skabe en sammenhæng med områdets øvrige udtryk eller måske matche skolens logo.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!