Aktivitetsområde Skole Sønderborg07 Case Image

By

Sønderborg

Område

Skole

Byggeår

2018

Totalrenovering af udearealerne på Nydamskolen i Sønderborg

En totalrenovering af udearealerne på Nydamskolen i Sønderborg har transformeret skolegården til et område, som motiverer til leg og bevægelse – uanset om man er til boldspil, parkour, outdoor fitness eller leg. Udearealerne er sammensat af et varieret produktudvalg i høj kvalitet og så vedligeholdelsesfrie materialer som muligt – perfekt til en skole, hvor området bruges af mange elever hver eneste dag.

Jeg er først tilfreds, når kunden er tilfreds – og det betyder meget for mig at være en troværdig samarbejdspartner. Min rådgivning skal hjælpe kunden til at få den løsning, de drømmer om. Derfor gør jeg altid meget ud af at vise relevante valgmuligheder fra vores sortiment, så kunden kan vælge til og fra på et oplyst grundlag.

Konsulent

Jan Wagner

Telefon: 40 59 71 65

E-mail: jw@tress.dk

Noget for alle

Noget for alle

Med både multibane, klatremiljø, street basket, parkour rails, legeområde, balancebane, gynger og en række udendørs fitness-moduler er der uanede muligheder for motoriske udfordringer i frikvarteret såvel som i idrætsundervisningen.

Omgivelserne tænkt ind

Omgivelserne tænkt ind

Parkourområdet er anlagt på en skråning op mod skolens lokaler. På den måde er omgivelserne tænkt ind som en aktiv medspiller i renoveringen af udearealerne, som i dette tilfælde giver lidt ekstra udfordring for eleverne.

Plads til både leg og ophold

Plads til både leg og ophold

Det nye udeareal tilbyder skolens elever et væld af muligheder for at lege og bevæge sig – og med flere bordbænkesæt er der også skabt god plads til afslapning og hygge i mindre grupper.

Aktivitetsområde Skole Sønderborg18 Case Image
Aktivitetsområde Skole Sønderborg20 Case Image
Aktivitetsområde Skole Sønderborg16 Case Image
Aktivitetsområde Skole Sønderborg08 Case Image

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!