Aktivitetsområde Skole Jægerspris08 Case Image

By

Jægerspris

Område

Skole

Byggeår

2021

Aktivitetsområde med unikt visuelt udtryk er samlingspunktet på Jægerspris Skole

I Jægerspris ønskede man at binde to skoleafdelinger mere sammen – både visuelt og aktivt. I samarbejde med kunden og arkitekten bag projektet fandt vi frem til en specialdesignet løsning med multibane, parkour og outdoor fitness med et unikt, urbant visuelt udtryk.

Min vigtigste opgave er at hjælpe kunden bedst muligt i mål gennem ærlig rådgivning og idéer, som gør en forskel for deres projekt. Sport og leg er kernen i TRESS og en del af mit DNA – og jeg er stolt af at være med til at skabe løsninger, som andre får stor glæde af.

Konsulent

Stephan Bach

Telefon: 40 62 67 37

E-mail: sb@tress.dk

Et aktivt bindeled

Et aktivt bindeled

Projektet, som kaldes "Aktivitetsbåndet", havde til formål at forbinde to skoleafdelinger både visuelt og aktivt. Det blev løst ved at vælge et gennemgående underlag i en klar rød farve, som står super godt til både de hvide stålelementer og elementerne i beton.

Specialdesignet løsning

Specialdesignet løsning

Det visuelle udtryk var et gennemgående tema, hvilket satte andre krav til produktsammensætningen. Derfor valgte vi i samarbejde med kunden og arkitekten bag projektet en række specialdesignede løsninger, som tilsammen skabte det område, kunden drømte om.

Brugbart og holdbart

Brugbart og holdbart

Projektet skulle ikke bare se flot ud – men naturligvis også vigtigst af alt også være brugbart for både skolens elever samt byens øvrige borgere. Samtidig var det også et stort ønske, at alt var så vedligeholdelsesfrit som muligt.

Aktivitetsområde Skole Jægerspris01 Case Image
Aktivitetsområde Skole Jægerspris08 Case Image
Aktivitetsområde Skole Jægerspris05 Case Image
Aktivitetsområde Skole Jægerspris03 Case Image

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!