Legeplads Boligområde Aalborg26 Case Image

By

Aalborg

Produktkategori

Område

Boligområde

Byggeår

2022

Kæmpen er kommet til Aalborg

Viva Bolig i Aalborg kan nu tilbyde boligforeningens beboere en gigantisk legeplads, der med flere legetårne, rutsjebaner, klatrenet, brandmandsstænger og meget, meget mere kan aktivere rigtigt mange børn på samme tid.

Legeplads Boligområde Aalborg03 Case Image
Legeplads Boligområde Aalborg08 Case Image
Legeplads Boligområde Aalborg26 Case Image
Legeplads Boligområde Aalborg04 Case Image
Jeg brænder for at hjælpe vores kunder med at skabe gode, funktionelle og inspirerende rammer til sport, leg og bevægelse. Det er noget helt særligt at være med til at løfte projekter fra idé til virkelighed – og det er vigtigt for mig, at jeg altid leverer nærværende, grundig og fyldestgørende rådgivning med blik for selv de mindste detaljer i projektet.

Konsulent

Jesper Borrisholt

Telefon: 40 62 67 33

E-mail: jb@tress.dk

Perfekt til områdets børnefamilier

Perfekt til områdets børnefamilier

Viva Bolig afdeling 9 ville gerne tilgodese områdets børnefamilier med skønne og indbydende lege- og udeområder – og det har man i den grad formået med den nye legeplads Kæmpen.

Kæmpen har det hele og mere til

Kæmpen har det hele og mere til

Kæmpen er ikke bare et kæmpe – men gigantisk – legemiljø på ca. 31 x 17 meter, som byder på et hav af sjove og udfordrende elementer for både store og små børn. Kæmpens mange muligheder stimulerer børnenes fantasi og skaber gode rammer for kreativ rolleleg.

Design og detaljer

Design og detaljer

Kæmpen fås i forskellige farver og passer godt ind i alle miljøer. Basismaterialerne er oliebehandlet lærketræ, stål, HDPE-plader og fiberglas, hvilket gør, at legepladsen kræver minimal vedligehold.Den gigantiske legeplads Kæmpen har det hele og kan med flere legetårne, rutsjebaner, klatrenet, brandmandsstænger og meget, meget mere aktivere rigtigt mange børn på samme tid.

Udover Kæmpen har Viva Bolig også valgt vores populære gyngestativ med fugleredegynge og to almindelige gynger, samt legepladsen Fun Discovery, som henvender sig til yngre børn.

Legeplads Boligområde Aalborg06 Case Image
Legeplads Boligområde Aalborg24 Case Image
Legeplads Boligområde Aalborg33 Case Image
Legeplads Boligområde Aalborg21 Case Image

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!