Legeplads Skole Klokkerholm09 Case Image

By

Klokkerholm

Område

Skole

Byggeår

2020

Inspirerende legeområder på Klokkerholm Skole

Klokkerholm Skole i Nordjylland ønskede at opgradere skolegården med nye legemiljøer – og valgte i samarbejde med TRESS et legemiljø til klatreleg, et legetårn med rutsjebane og gynger samt asfaltopstregning med tal, som kan bruges til matematikundervisningen. 

Legeplads Skole Klokkerholm13 Case Image
Legeplads Skole Klokkerholm14 Case Image
Legeplads Skole Klokkerholm24 Case Image
Legeplads Skole Klokkerholm17 Case Image
Jeg brænder for at hjælpe vores kunder med at skabe gode, funktionelle og inspirerende rammer til sport, leg og bevægelse. Det er noget helt særligt at være med til at løfte projekter fra idé til virkelighed – og det er vigtigt for mig, at jeg altid leverer nærværende, grundig og fyldestgørende rådgivning med blik for selv de mindste detaljer i projektet.

Konsulent

Jesper Borrisholt

Telefon: 40 62 67 33

E-mail: jb@tress.dk

Mange muligheder for leg

Mange muligheder for leg

Legemiljøet King Kong 2 inkluderer bl.a. en rutsjebane, klatrerampe, rebstiger, armgang, hængebro, udkigsposter, klatrenet, kravlerør, brandmandsstang og en stor udfordrende klatrevæg. Det giver eleverne rig mulighed for leg og bevægelse – fx fangeleg, da man kan komme flere forskellige veje rundt.

Ingen skolegård uden gynger

Ingen skolegård uden gynger

Det er aldrig kedeligt at gynge – og enhver skolegård bør have mindst et gyngestativ. Vi tilbyder et bredt udvalg af gynger i forskellige materialer og designs – og har også mulighed for at kombinere et gyngestativ med andre legemiljøer.

Lær tabellerne gennem leg

Lær tabellerne gennem leg

Asfaltopstregning er meget populært i skolegården, fordi det giver det kedelige grå asfalt nyt liv. Vi tilbyder montering af asfaltopstregning – og har udover tal-tabeller mange forskellige motiver at vælge mellem bl.a. Hinkerude, Ludo, Skak, talspil og det populære Ostespil. En sjov og aktiv måde at lære tal og bogstaver på.

Legeplads Skole Klokkerholm06 Case Image
Legeplads Skole Klokkerholm02 Case Image
Legeplads Skole Klokkerholm29 Case Image
Legeplads Skole Klokkerholm05 Case Image

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!