FAQ

Her har vi samlet svar på de mest almindelige spørgsmål til kundeservice.

 

Finder du ikke svar på dit spørgsmål her, er du altid velkommen til at kontakte os på 86 52 22 00 eller tress@tress.dk.

Vi sidder klar til at hjælpe dig mandag-torsdag kl. 08.00-16.00 og fredag kl. 08.00-15.30.

Bestilling & betaling

 

Hvilke kortbetalingsmuligheder har jeg?

Hos TRESS kan du betale med MobilePay og flere forskellige typer betalingskort: Dankort, Visa/Dankort, Mastercard og Maestro.

Vi opkræver ingen gebyr på din kreditkortbetaling.

 

Hvornår trækkes pengene fra kortet?

Betalingen trækkes først i det øjeblik, hvor varerne afsendes fra vores lager og videregives til PostNord eller Danske Fragtmænd. 

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

 

Mit betalingskort bliver afvist. Hvad gør jeg?

Der kan være flere grunde til, at dit betalingskort bliver afvist. Dog ser vi oftest, at der er tale om en indtastningsfejl – tjek dine oplysninger og prøv igen. Kontakt kundeservice på 86 52 22 00 eller tress@tress.dk, hvis du gentagende gange oplever, at dit betalingskort bliver afvist. Så hjælper vi dig.

 

Jeg har en rabatkode – hvordan bruger jeg den?

Din rabatkode skal indtastes ved checkout. Når du har tilføjet de ønskede produkter til din kurv, går du videre til kassen. 

Her får du et overblik over din ordre og kan under overskriften 'Prisoversigt' nemt tilføje din rabatkode. Indtast rabatkoden og klik på 'Aktiver rabatkode' – så tilføjes rabatten til de produkter, den gælder på.

 

Kan jeg betale via bankoverførsel?

Hos TRESS er det som privatperson muligt at forudbetale via bankoverførsel. Husk at angive ordrenummer på overførslen. Ordren afsendes først fra vores lager, når din betaling er overført og registreret på vores konto.

Bank: Danske Bank
Reg: 1199
Kontonr: 5535905

 

Kan jeg annullere min ordre?

Kontakt kundeservice på 86 52 22 00 eller tress@tress.dk, så hjælper vi dig bedst muligt afhængigt af status på din ordre.

 

Levering

 

Hvor lang leveringstid er der?

 • Leveringstiden for lagervarer er i Danmark normalt 1-3 hverdage.
 • Leveringstiden for specialvarer og bestillingsvarer oplyses ved bestilling.
 • I tilfælde af restordre vil kundeservice kontakte dig via e-mail eller pr. tlf. med information om forventet leveringstidspunkt.

Alle vores legepladser produceres på bestilling, hvilket betyder, at de normalt bliver leveret til kunden i løbet 3-6 uger. Leveringstiden kan dog være længere i højsæsonen. 

 

Hvilke leveringsmuligheder er der?

Når du handler hos TRESS, kan du som udgangspunkt vælge at få leveret din ordre til en pakkeshop/pakkeboks, til din hjemmeadresse eller til din arbejdsplads. Leveringsmulighederne afhænger af, hvad du har bestilt. 

Vi sender med PostNord og Danske Fragtmænd. De fleste ordrer over 20 kg leveres med Danske Fragtmænd. Ved ordrer, der leveres af Danske Fragtmænd, vil levering være til kantsten uden indbæring. Godset er altid forsvarligt pakket ind, så kunden selv kan flytte det bagefter. Ønsker du levering til et bestemt sted eller på grunden, kan du anføre dette i kommentarfeltet ved bestilling. Herefter vil vi gøre vores bedste for at informere fragtfirmaet – dog stiller vi ingen garanti, da fragtmanden laver en individuel vurdering ved hver levering og vil opfylde dit ønske hvis muligt. Er du ikke hjemme til at modtage din levering, vil fragtmanden som udgangspunkt kontakte dig.

Læs Danske Fragtmænds retningslinjer for levering her.

 

Hvad koster fragten?

Vores minimums fragtpris er 73,75 kr. (59 kr. ekskl. moms). Fragtprisen afhænger af forsendelsens størrelse og vægt – eksempelvis er fragten højere på volumniøse varer (over 0,4 kubikmeter) såsom fodboldmål, nedspringsmåtter, skumsæt, o.lign. Den præcise fragtpris fremgår ved checkout.

 

Er det muligt at hente min ordre hos TRESS?

Ja. Som udgangspunkt har du ved bestilling mulighed for at vælge, at du selv afhenter din ordre hos TRESS på Danmarksvej 34, 8660 Skanderborg. Henvend dig blot på kontoret – så finder vi fluks din pakke.

Afhentning kan ske i følgende tidsrum:

Mandag-torsdag kl. 08.00-16.00
Fredag kl. 08.00-15.30

 

Hvad er status på levering af min ordre?

Når du handler online hos TRESS vil du hurtigst muligt modtage en ordrebekræftelse pr. mail. I ordrebekræftelsen fremgår dit Track & Trace-nummer, hvor du kan spore din forsendelse og se det forventede leveringstidspunkt.

Kontakt kundeservice på 86 52 22 00 eller tress@tress.dk hvis du mod forventning ikke har modtaget en ordrebekræftelse (husk at tjekke dit spamfilter) – så hjælper vi dig.

 

Jeg har ikke modtaget min forsendelse. Hvad gør jeg?

Hvis du mod forventning ikke har modtaget din ordre som aftalt, bedes du kontakte kundeservice på 86 52 22 00 eller tress@tress.dk. Så hjælper vi dig.

 

Jeg har modtaget en mangelfuld forsendelse. Hvad gør jeg?

Hvis du mod forventning har modtaget en mangelfuld forsendelse, bedes du kontakte kundeservice på 86 52 22 00 eller tress@tress.dk. Så hjælper vi dig.

 

Jeg har modtaget en beskadiget forsendelse. Hvad gør jeg?

Hvis du mod forventning får leveret en beskadiget forsendelse, skal du gøre speditøren opmærksom på dette ved modtagelse – og kvittere for modtagelse med anmærkninger. Husk at dokumentere det beskadigede gods ved at tage billeder af forsendelsen og emballagen (gem meget gerne denne). Kontakt derefter kundeservice på 86 52 22 00 eller tress@tress.dk – så hjælper vi dig.

Priser & tilbudstyper

 

Er priserne inkl. moms?

På vores hjemmeside kan du vælge at se priserne som hhv. privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms). Du kan til enhver tid ændre dit valg. Alle priser vises i DKK (Danske Kroner). Priserne kan løbende ændres i forbindelse med kursstigninger og andre udefrakommende forhold.

I vores kataloger fremgår alle priser ekskl. moms. Vi forbeholder os retten til at ændre priser og sortiment i vores katalogers gyldighedsperiode.

 

Hvad betyder det, at en vare er en OUTLET-vare?

Vores OUTLET-varer er almindelige varer i funktionsdygtig stand, som virker efter hensigten. Dog har varene typisk små kosmetiske fejl og mangler fordi, de fx har været brugt som fremvisningsmodeller eller er blevet returneret til os fra andre kunder indenfor fortrydelsesretten.

Når du køber OUTLET-varer fra TRESS, er du med til at værne om miljøet, da du bidrager til, at produkter, der er (alt!) for gode til at blive kasseret, bliver brugt – og så sparer du samtidig penge på dit produkt. Ren win-win!

Ved købet af en OUTLET-vare accepterer du, at du får et produkt, der ikke ser ud som ny. Alle vores OUTLET-varer kontrolleres nøje, før de bliver udbudt til salg, så du er sikker på, at få varer i funktionsdygtig stand, som virker efter hensigten.

 

Hvad betyder det, at en vare er en tilbudsvare eller kampagnevare?

En vare på tilbud eller på kampagne er en helt almindelig vare, som sættes til en nedsat pris i en kortere periode eller så længe lager haves. Varen er altid at finde i vores sortiment efter, at den har været på tilbud / på kampagne.

Retur, ombytning & reklamation

 

Jeg ønsker at returnere eller ombytte en vare. Hvad gør jeg?

I TRESS tilbyder vi 30 dages retur- og ombytningsret*. Din fortrydelsesfrist udløber 30 dage efter den dag, hvor du har modtaget varen – dvs. når varen fx er leveret i din postkasse, på posthus / i pakkeshop, når den efter aftale med dig er lagt i et skur, eller når den er afleveret på din arbejdsplads.

Kontakt altid kundeservice på 86 52 22 00 eller tress@tress.dk inden din fortrydelsesret udløber, hvis du ønsker at returnere eller ombytte en vare – så hjælper vi dig med processen. Husk at henvise til dit ordrenummer.

*OBS!

 • Specialvarer tages ikke retur og ombyttes ikke.
 • Returnering eller ombytning af øvrige varer kan kun finde sted, hvis varen er i original og ubrudt emballage.
 • Du afholder de direkte udgifter i forbindelse med varens forsendelse ved retur og ombytning.
 • Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering til TRESS.
 • Ved retur refunderer vi dig, når vi modtager varen på vores lager. Refundering sker til samme konto/betalingskort, som varen er købt med. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 • Ved ombytning sender vi dig den nye vare, når vi har modtaget varen til ombytning.

Varen skal sendes til:

TRESS A/S
Danmarksvej 34
8660 Skanderborg

 

Jeg køber varer til en gave. Sætter I byttemærke på?

Nej. Vi anvender ikke byttemærker – der skal altid blot henvises til ordrenummeret. Her gælder vores normale retur- og ombytningsret på 30 dage.

Varer, som er købt i november og december betragtes som julegaver og kan returneres eller ombyttes t.o.m. 31. december det pågældende år.

 

Jeg har en reklamation. Hvad gør jeg?

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Kontakt altid kundeservice på 86 52 22 00 eller tress@tress.dk, hvis du har en reklamation. Så hjælper vi dig.

Login & oprettelse af profil

 

Det er selvfølgelig ikke et krav at have et login for at handle online hos TRESS Udemiljø – men det er KUN en fordel for dig:

✅ Hvis du handler på EAN-nr. med en kommuneaftale, kan du se dine aftalepriser

✅ Du kan nemt se din ordrehistorik og genbestille produkter med ét klik

✅ Du kan nemt gemme og se dine favoritprodukter

✅ Du sparer tastearbejdet ved checkout, fordi dine oplysninger er gemt på dine profil – men du kan selvfølgelig altid ændre fakturerings- og leveringsadressen efter behov

 

Sådan opretter du et nyt kodeord til din profil

 1. Gå til forsiden og klik på knappen ‘Log ind’ i højre hjørne
 2. Klik på ‘Opret profil’
 3. Indtast dit navn og den e-mail, du normalt bruger til login og klik på 'Opret et nyt kodeord' – så sender vi dig en mail med et link, hvor du kan oprette et nyt kodeord.
 4. Følg anvisningerne i mailen
 5. Voila – du er nu klar til at handle med login hos TRESS Udemiljø!

 

Sådan opretter du en ny profil

 1. Gå til forsiden og klik på knappen ‘Log ind’ i højre hjørne
 2. Klik på knappen ‘Opret profil’
 3. Vælg om du handler som privat eller erhverv og udfyld dine oplysninger
 4. Klik på knappen ‘Opret profil’
 5. Voila – du er nu klar til at handle med login hos TRESS Udemiljø!