Købsvilkår for private

Her har vi samlet alle oplysninger i forbindelse med salg og levering på tressudemiljø.dk for dig, der handler som privatperson.

Se handelsbetingelser for erhverv her.

 

 

Generelle oplysninger

TRESS A/S
CVR-nr. 11074219
Danmarksvej 34
8660 Skanderborg
tress@tress.dk

 

 

 

Priser og betaling

Priser

På vores hjemmeside kan du vælge at se priserne som hhv. privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms). Du kan til enhver tid ændre dit valg.

Alle priser vises i DKK (Danske Kroner). Priserne kan løbende ændres i forbindelse med kursstigninger og andre udefrakommende forhold.

I vores kataloger fremgår alle priser ekskl. moms. Vi forbeholder os retten til at ændre priser og sortiment i vores katalogers gyldighedsperiode.

 

Betaling via kreditkort eller Mobilepay

Hos TRESS kan du betale med MobilePay og flere forskellige typer betalingskort:

 • Dankort
 • Visa/Dankort
 • Mastercard
 • Maestro

Betalingen trækkes først i det øjeblik, hvor varerne afsendes fra vores lager og videregives til PostNord eller Danske Fragtmænd. Vi opkræver ingen gebyr på din kreditkortbetaling.

 

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:

 1. Vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller
 2. Indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

 

Sikkerhed ved betaling med kreditkort

Hos TRESS anvender vi en sikker betalingsgateway gennem NETS. Alle data krypteres, og kan kun afkrypteres af NETS. Du er på denne måde altid sikret mod misbrug. Skulle du mod forventning finde ud af, at der på din betalingsoversigt er trukket ukorrekt beløb, kan du til enhver tid afvise disse, ligesom du i den forbindelse ingen selvrisiko har. Hverken TRESS eller andre har mulighed for at læse dataene. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. 

 

Betaling via bankoverførsel

Hos TRESS er det som privatperson muligt at forudbetale via bankoverførsel. Husk at angive ordrenummer på overførslen. Ordren afsendes først fra vores lager, når din betaling er overført og registreret på vores konto. 

Bank: Danske Bank
Reg: 1199
Kontonr: 5535905

Leveringsbetingelser

Ordrestatus

Når du handler online hos TRESS vil du hurtigst muligt modtage en ordrebekræftelse pr. mail. I ordrebekræftelsen fremgår dit Track & Trace-nummer, hvor du kan spore din forsendelse og se det forventede leveringstidspunkt.

Kontakt kundeservice på 86 52 22 00 eller tress@tress.dk hvis du mod forventning ikke har modtaget en ordrebekræftelse (husk at tjekke dit spamfilter) – så hjælper vi dig.

 

Leveringstid

Vi har et stort og effektivt lager i Skanderborg på godt 6000 kvadratmeter med mere end 5000 forskellige produkter klar på hylderne til omgående levering. Varerne bliver forsvarligt emballeret og leveres med Danske Fragtmænd eller PostNord.

 • Leveringstiden for lagervarer er i Danmark normalt 1-3 hverdage.
 • Leveringstiden for specialvarer oplyses ved bestilling.
 • I tilfælde af restordrer vil forventet leveringstidspunkt blive oplyst via e-mail eller pr. tlf.

Kontakt vores kundeservice på 86 52 22 00 eller tress@tress.dk for yderligere information.

 

Fragtpriser

Vores minimums fragtpris er 73,75 kr. (59 kr. ekskl. moms).

Fragtprisen afhænger af forsendelsens størrelse og vægt – eksempelvis er fragten højere på volumniøse varer (over 0,4 kubikmeter). Den præcise fragtpris fremgår ved checkout eller oplyses ved bestilling.

 

Leveringsmetode

 

Levering til pakkeshop/pakkeboks

Få din ordre leveret til en pakkeshop/pakkeboks nær dig. Her kan nemt og enkelt hente pakken, når det passer dig bedst.

Levering til hjemmeadresse

Få din ordre leveret til din hjemmeadresse. Vælger du at få din ordre leveret til din hjemmeadresse, kan du ved bestilling benytte kommentarfeltet til at give tilladelse til, at chaufføren må stille din ordre på et aftalt sted, hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet. Dette gælder for levering med Danske Fragtmænd.

Hvis din ordre bliver leveret med PostNord vil forsendelsen – hvis du ikke er tilmeldt Modtagerflex hos PostNord – blive afleveret på et posthus eller i en pakkeshop nær dig til senere afhentning. Du vil modtage besked herom via sms/e-mail fra PostNord.

Levering til arbejdsplads

Få din ordre leveret til din arbejdsplads. Når du handler som privatperson hos TRESS har du mulighed for at vælge at få din pakke leveret til din arbejdsplads på en virksomhedsadresse. Benytter du dig af levering på arbejdspladsen, er det vigtigt, at du både angiver firmanavn samt dit eget navn i leveringsoplysningerne.

Afhentning hos TRESS i Skanderborg

Du har ved bestilling mulighed for at vælge, at du selv afhenter din ordre hos TRESS på Danmarksvej 34, 8660 Skanderborg. Henvend dig blot på kontoret – så finder vi fluks din pakke.

Afhentning kan ske i følgende tidsrum:

 • Mandag-torsdag kl. 08.00-16.00
 • Fredag kl. 08.00-15.30

 

Problemer med forsendelsen

 

Manglende eller mangelfuld forsendelse

Hvis du mod forventning ikke har modtaget din ordre som aftalt – eller har modtaget en mangelfuld forsendelse – bedes du kontakte kundeservice på 86 52 22 00 eller tress@tress.dk.

Beskadiget forsendelse

Hvis du mod forventning får leveret en beskadiget forsendelse, skal du gøre speditøren opmærksom på dette ved modtagelse – og kvittere for modtagelse med anmærkninger. Husk at dokumentere det beskadigede gods ved at tage billeder af forsendelsen og emballagen (gem meget gerne denne).

Kontakt derefter kundeservice på 86 52 22 00 eller tress@tress.dk – så hjælper vi dig.

Fortrydelsesret, retur & ombytning

Hos TRESS tilbyder vi 30 dages retur- og ombytningsret*. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 30 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse. Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 30 dage efter den dag, du får den første vare i fysisk besiddelse.

Kontakt altid kundeservice på 86 52 22 00 eller tress@tress.dk inden din fortrydelsesret udløber, hvis du ønsker at returnere eller ombytte en vare – så hjælper vi dig med processen. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

*OBS!

 • Returnering eller ombytning af varer kan kun finde sted, hvis varen er i original og ubrudt emballage.
 • Du afholder de direkte udgifter i forbindelse med retur og ombytning af varen.
 • Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for: (NÆVN VARERTYPER). Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: XXXX
 • Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering til TRESS.
 • Specialvarer tages ikke retur og ombyttes ikke. 

 

Retur-/ombytningsprocessen foregår således:

 • Du kontakter TRESS inden fortrydelsesfristens udløb ang. dit ønske om at returnere eller ombytte en vare. Husk at henvise til dit ordrenummer – så kan vi hurtigere hjælpe dig.
 • Du skal uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at returnere eller ombytte din ordre sende din bestilling retur til TRESS – fragt for egen regning.
 • Ved retur refunderer vi dig, når vi modtager varen på vores lager. Refundering sker til samme konto/betalingskort, som varen er købt med. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 • Ved ombytning sender vi dig den nye vare, når vi har modtaget varen til ombytning.

 

Varen skal sendes til:

TRESS A/S
Danmarksvej 34
8660 Skanderborg

 

Reklamation & klager

Kontakt altid kundeservice på 86 52 22 00 eller tress@tress.dk, hvis du har en reklamation.

I forhold til garanti- og reklamationsforhold overholder vi naturligvis købeloven jf. lovbekendtgørelse nr. 237 af 28. marts 2003.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice hos tress.com på tress@tress.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk 

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mail

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på tressudemiljø.dk er TRESS A/S.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan fx være, hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Du kan skrive til os på: tress@tress.dk.

 

Nyhedsmails

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, accepterer du, at vi udsender nyhedsmail til den opgivne email-adresse. I nyhedsmailen deler vi vores viden med dig. Du vil høre om produktnyheder, cases og særlige tilbud før alle andre. 

Du giver ved tilmelding samtykke til, at TRESS A/S registrerer de oplysninger, som angives ved tilmeldingen. Oplysningerne hverken sælges, udlejes eller videregives til tredjemand. Oplysningerne indsamles alene til internt brug og opbevares på en sikret server.

Du kan til enhver tid afmelde dig, hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev. Hvis du afmelder dig, vil alle oplysninger forbundet til email-abonnementet blive slettet hurtigst muligt. Afmeldingen foretages direkte fra de udsendte nyhedsbreve.

Vores købsvilkår er senest opdateret d. 20. marts 2023