Aktivitetsområde Skole Dybvad07 Case Image

By

Dybvad

Område

Skole

Byggeår

2023

Den Aktive Sammenfletning forbinder skole og hal i Dybvad

I Dybvad i Vendsyssel ønskede man at skabe en større sammenhæng mellem skolen og idrætshallen, som hidtil har været adskilt af indhegning og mur. Området er nu åbent og tilgængeligt – og flettet sammen af et aktivitetsområde til glæde for både skolens elever og idrætsforeningens daglige brugere.

Aktivitetsområde Skole Dybvad05 Case Image
Aktivitetsområde Skole Dybvad01 Case Image
Aktivitetsområde Skole Dybvad11 Case Image
Aktivitetsområde Skole Dybvad04 Case Image
Jeg brænder for at hjælpe vores kunder med at skabe gode, funktionelle og inspirerende rammer til sport, leg og bevægelse. Det er noget helt særligt at være med til at løfte projekter fra idé til virkelighed – og det er vigtigt for mig, at jeg altid leverer nærværende, grundig og fyldestgørende rådgivning med blik for selv de mindste detaljer i projektet.

Konsulent

Jesper Borrisholt

Telefon: 40 62 67 33

E-mail: jb@tress.dk

Projektets vision

Projektets vision

Projektets vision var at skabe et samlingssted mellem skole og hal ved at flette eksisterende – men adskilte – udeområder sammen til et samlende, aktivt byrum.

Den Aktive Sammenfletning

Den Aktive Sammenfletning

Det nye aktivitetsområde tilgodeser flere aldersgrupper og interessere og byder på et udendørs træningsmiljø, et område til 'jorden er giftig', trampoliner, et boldspilsområde og gode opholdspladser.

Frit tilgængeligt

Frit tilgængeligt

Området er indrettet med udstyr i høj kvalitet og forskellige former for belægning. Både skolens elever og idrætsforeningens brugere kan benytte sig af faciliteterne i Den Aktive Sammenfletning fra kl. 07.00-22.00.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!