TRESS er sport og leg!

Vi brænder for at inspirere børn, unge og voksne til et mere aktivt liv.

Vi brænder for at inspirere børn, unge og voksne til et mere aktivt liv med en stærk bevægelseskultur båret af glæde, fællesskab og gode oplevelser. Derfor stræber vi efter at være Nordens til enhver tid førende udbyder af idræts- og aktivitetsudstyr i høj kvalitet.

Vores produktsortiment spænder bredt – og vi tilbyder det meste og det bedste indenfor bl.a. legepladser, streetsport og park, samt udstyr og inventar til idrætshallen, skoleidrætsudstyr, udstyr til motorik, leg og læring, fitness og rehab-produkter og meget mere.

Vores kundekreds er bred og dækker bl.a. skoler og skolefritidsordninger, børneinstitutioner, idrætshaller og idrætsanlæg, kommuner, fitness- og genoptræningscentre, boligforeninger, anlægsgartnere, entreprenører og arkitekter samt privatkunder og virksomheder.

Tress Udemiljø Profil

TRESS Udemiljø

Lige nu besøger du TRESS Udemiljø – vores univers af produkter til legeplads, streetsport og park.

Her finder du alt fra inspirerende legemiljøer, gynger, klatreleg, gummidyr og temaleg til multibaner, outdoor fitness og boldsport samt parkmøbler, der sætter prikken over i'et i dit udemiljø.

Kend TRESS Udemiljø på det blå logo.

Gå til forsiden
Tress Sport Og Leg Profil

TRESS Sport & Leg

TRESS Sport & Leg er vores traditionsrige univers af produkter til et aktivt liv med sport, leg og bevægelse. 

Her finder du alt til Sport & Idræt, Fitness & Rehab, Idrætshallen, Motorik & Læring samt Spil & Aktiviteter.

Kend TRESS Sport & Leg på det grønne logo.

Besøg TRESS Sport & Leg
Salesman Consultant

Højt serviceniveau, stor faglighed og godt humør er en selvfølge

Vi sætter en ære i at være kundernes foretrukne leverandør af udstyr til sport, idræt og leg – og servicerer alle med godt humør og kvalificeret faglig sparring.

Vi tilbyder desuden stor erfaring med forskellige typer udviklingsopgaver og anlægsprojekter, som danner rammen for sport og leg – og tror på, at de bedste idéer og resultater opnås i tæt samspil med vores kunder, slutbrugerne og vores leverandører.

Vi har kun aftaler med kvalitetsbevidste, samarbejdsvillige og udviklingsorienterede leverandører – og har et tæt samarbejde med disse om bl.a. produktoptimering, kvalitets- og miljøkrav, leveringssikkerhed og arbejdsforhold.

Tress Udemiljø Profil 2

125 år som familiefirma – and still going strong

TRESS blev stiftet tilbage i 1899 i Bergen, Norge. I sommeren 1982 blev de første varer flyttet fra vores norske lager til vores danske hovedkontor i Skanderborg.

Her er vi efter mere end 40 år stadig – og herfra håndteres både økonomi, regnskab, indkøb, montageprojekter, salg pr. telefon, marketing og vores webshop. I Skanderborg har vi også vores store og effektive lager på ca. 6000 kvadratmeter med mere end 5000 forskellige produkter på hylderne til omgående levering.

Firmaet ejes – 125 år efter stiftelsen – af tipoldebørnene til stifteren Christen Monsen. Vi er, som vi altid har været: Driftssikre og stabile – uden slinger i kursen. Hverken i ejerkredsen eller i vores tilgang til kunderne.