Aktivitetsområde Idrætsanlæg Randers12 Case Image

By

Romalt, Randers

Område

Idrætsanlæg

Byggeår

2022

Aktivitetsområde til boldsport, outdoor fitness og ophold i Romalt ved Randers

I Romalt ved Randers er et kedeligt grønt udeområde ved Romalt Aktivitetshal blevet transformeret til en indbydende aktivitetsområde med plads til både leg, bevægelse og ophold. Her kan de daglige brugere af Romalt Aktivitetshal og byens øvrige borgere nu have det sjovt med at spille diverse boldspil på multibanen, træne i området til outdoor fitness, dyste i et slag udendørs bordtennis eller bare slappe af ved et af de mange bordbænkesæt.

Aktivitetsområde Idrætsanlæg Randers13 Case Image
Aktivitetsområde Idrætsanlæg Randers03 Case Image
Aktivitetsområde Idrætsanlæg Randers04 Case Image
Aktivitetsområde Idrætsanlæg Randers05 Case Image

Se video af projektet

Videoen viser også den flotte klatrepyramide fra projektet på Romalt Friskole – læs mere om dette projekt her.

Jeg brænder for at hjælpe vores kunder med at skabe gode, funktionelle og inspirerende rammer til sport, leg og bevægelse. Det er noget helt særligt at være med til at løfte projekter fra idé til virkelighed – og det er vigtigt for mig, at jeg altid leverer nærværende, grundig og fyldestgørende rådgivning med blik for selv de mindste detaljer i projektet.

Konsulent

Jesper Borrisholt

Telefon: 40 62 67 33

E-mail: jb@tress.dk

Bevægelse, leg og ophold i ét

Bevægelse, leg og ophold i ét

Ved Romalt Aktivitetshal har man nu fået et udendørs aktivitetsområde med plads til både leg og bevægelse samt med mange opholdspladser fordelt i området.

Zoner med sammenhæng

Zoner med sammenhæng

Aktivitetsområdet er inddelt i flere sammenhængende zoner – en multibane til diverse boldspil, et område til udendørs træning, et centreret opholdsområde med mange siddepladser under solsejl og et område med udendørs bordtennis.

TRESS var bedst

TRESS var bedst

TRESS blev valgt til at levere den samlede løsning på baggrund af den bedste idé for området, udstyr i høj kvalitet, materialevalg og pris. Projektet er løst i samarbejde med den lokale entreprenør.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!