Multibane Skole Solrød14 Case Image

By

Solrød Strand

Område

Skole

Byggeår

2022

Multibane til de yngste elever på Munkekærskolen i Solrød Strand

Munkekærskolen i Solrød Strand har fået en ny multibane til skolens yngste elever, som ikke må bruge den store multibane, som ligger ved basketballklubben ved siden af skolen. Det har de været kede af – men nu kan eleverne have det sjovt på den nye multibane på skolens område i både frikvarteret og efter skole.

Multibane Skole Solrød01 Case Image
Multibane Skole Solrød10 Case Image
Multibane Skole Solrød12 Case Image
Multibane Skole Solrød16 Case Image
Min vigtigste opgave er at hjælpe kunden bedst muligt i mål gennem ærlig rådgivning og idéer, som gør en forskel for deres projekt. Sport og leg er kernen i TRESS og en del af mit DNA – og jeg er stolt af at være med til at skabe løsninger, som andre får stor glæde af.

Konsulent

Stephan Bach

Telefon: 40 62 67 37

E-mail: sb@tress.dk

En multibane til småspil

En multibane til småspil

Den nye multibane er en forholdsvis lille bane – men der er stadig god plads til småspil blandt Munkekærskolens yngste elever.

Let og luftig i udtrykket

Let og luftig i udtrykket

Den nye multibane er placeret mellem bygningerne i et hjørne af skolegården, hvor der i forvejen er et parkourområde. Derfor valgte kunden en "gennemsigtig" bane, som er let og luftig, så det samlede udtryk ikke blev for tungt og sammenpresset.

100% vedligeholdelsesfri

100% vedligeholdelsesfri

THOR-multibanen er 100% vedligeholdelsesfri, da alle ståldele er varmgalvaniserede for optimal rustbeskyttelse. Munkekærskolen har derfor fået en multibane, som holder sig flot i mange år fremover.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!