ISO-certificeringer


TRESS er certificeret efter standarderne ISO 14001 (Miljø) og ISO 9001 (Kvalitet).

Her kan du læse mere om vores certificeringer.

ISO 14001 (1)

ISO 14001 – MILJØ

TRESS A/S er miljøcertificeret efter standarden ISO 14001, som er den førende internationale standard for miljøledelse.

Se vores certificeringsbevis

Vi har været miljøcertificeret siden november 2009 – en certificering som enten re-certificeres eller auditeres hvert år. Vores ISO 14001-miljøcertificering er en garanti for, at vi som virksomhed tager hensyn til miljøet og bestræber os på at nedbringe vores miljøpåvirkning.

I praksis betyder certificeringen, at vi har indført et miljøledelses-system med procedurer, fremgangsmåder og instruktioner, som opfylder standardens krav.

Vores miljøpolitik skal resultere i en kontinuerlig bæredygtig udvikling af TRESS ved bl.a. at minimere vores CO2-udledning samt reducere affaldsmængder og energiforbrug. Vi vil være branchens førende leverandør og montør af miljøvenlige og miljøgodkendte produkter.

ISO 9001 Logo 1428 Content Image

ISO 9001 – KVALITET

TRESS A/S blev i december 2022 certificeret efter standarden ISO 9001, som er den førende internationale standard for kvalitetsledelse.

Se vores certificeringsbevis

I praksis betyder certificeringen, at vi har et kvalitetsledelses-system, der hjælper os med at implementere og dokumentere strømlinede arbejdsprocesser samt løbende forbedringer.