Aktivitetsområde Skole Aalborg40 Case Image

By

Aalborg

Område

Skole

Byggeår

2015

Det nye aktivitetsområde på Sønderbroskolen i Aalborg sætter bevægelse i centrum

Sønderbroskolen tæller knap 500 elever – en stor del af dem er elitesportselever. Ved skolens indgang hænger en “Wall of Fame”, der fremviser nogle af de talenter, skolen har fremelsket. Rækken af unge sportsstjerner passer perfekt ind i skolens grundprincip om at have bevægelse i centrum. Det var med det for øje, at skolen i 2015 henvendte sig til TRESS for at skabe et nyt udendørs aktivitetsområde, der havde til formål at aktivere eleverne.

I tæt samarbejde fik vi skabt et aktivitetsområde med både skateramper, pannabaner, streetbasket, udendørs bordtennis, parkourstativ, klatrepyramide, rutsjebane, balance- og motorikbane samt opstreget løbebane i skolegården.

Aktivitetsområde Skole Aalborg02 Case Image
Aktivitetsområde Skole Aalborg29 Case Image
Aktivitetsområde Skole Aalborg22 Case Image
Aktivitetsområde Skole Aalborg45 Case Image

"Jeg synes, det er blevet rigtig godt. Det er vigtigt for os, at børnene nyder deres frikvarter. Det skaber glæde. Vores elevers trivsel er vores førsteprioritet. Både fagligt og socialt. Vi kan mærke, at der er færre konflikter i skolegården, end der var før. Det har hjulpet, at eleverne kan gå et andet sted hen, hvis fodboldbanen er optaget af nogle andre.

Vi havde en tegning at gå ud fra, da projektet begyndte. Men det er endt med at blive et meget anderledes område. Det har været en dynamisk proces, og TRESS har været klar på at tilpasse sig gennem dialog med os."

– Steffen Hessellund, skoleleder Sønderbroskolen

Jeg brænder for at hjælpe vores kunder med at skabe gode, funktionelle og inspirerende rammer til sport, leg og bevægelse. Det er noget helt særligt at være med til at løfte projekter fra idé til virkelighed – og det er vigtigt for mig, at jeg altid leverer nærværende, grundig og fyldestgørende rådgivning med blik for selv de mindste detaljer i projektet.

Konsulent

Jesper Borrisholt

Telefon: 40 62 67 33

E-mail: jb@tress.dk

Gode oplevelser med boldspil

Gode oplevelser med boldspil

Både streetbasket og udendørs bordtennis er favoritter i skolegården – og det forstår vi godt! Det er nemlig altid sjovt at samles med klassekammeraterne om et spil bordtennis – eller at se, hvem der kan lave flest pletskud på basketballbanen.

Motoriske udfordringer

Motoriske udfordringer

Med både et parkourstativ, klatrepyramide og balancebane er der rig mulighed for at eleverne på Sønderbroskolen kan udfordre deres motoriske evner både sammen og hver for sig. Her får de bevæget sig på en anden måde end normalt – og det er både udviklende og super sjovt!

Socialt samvær i fokus

Socialt samvær i fokus

Det nye udendørs aktivitetsområde har i den grad fokus på bevægelse og socialt samvær blandt eleverne. På skolens nye pannabane kan flere elever spille bold sammen – og på de nye skateramper kan eleverne hygge sig og øve seje tricks sammen.

Aktivitetsområde Skole Aalborg15 Case Image
Aktivitetsområde Skole Aalborg11 Case Image
Aktivitetsområde Skole Aalborg40 Case Image
Aktivitetsområde Skole Aalborg42 Case Image

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!