Tillgänglig Utemiljö Content Image

Udemiljøer med fokus på høj tilgængelighed

Tilgængelighedstilpassede legepladser, spontanidræt, parkmøbler og underlag

TRESS arbejder aktivt for at inspirere børn, unge og voksne til et mere aktivt og sundt liv. Vi mener, at aktivitet og bevægelse skal være for alle og ønsker at tage vores ansvar for at bidrage hertil. Det kræver stor projekteringsviden at lykkes med dette, og vi har længe arbejdet med organisationer for børn med forskellige handicap for at være bedst muligt rustet til at lave gode løsninger, der tager hensyn til deres ønsker og behov. Vi deltager også i forskning i børns legemønstre og bevægelsesudvikling og investerer massivt i bl.a. rolleleg, som har vist sig at være en af ​​de vigtigste faktorer i børns tidlige udvikling.

Udviklingen fortsætter fremad

Vores mål er at have det bedste udvalg af kreative legemiljøer i Skandinavien, som kan stimulere alle børns læring og sociale leg. Vores vision er at udvikle og sælge produkter, der fremmer en stærk bevægelseskultur med fokus på glæde, fælleskab, sundhed og gode oplevelser – til glæde og gavn for folkesundheden.

Vi ser dette som en løbende proces, hvor vi målrettet arbejder med kreative processer og netværk. Vi tror på, at vi ved at arbejde tæt sammen med slutbrugere, kunder og producenter kan udvikle nye koncepter og gøre vores produktsortiment endnu bedre.