Legeplads Boligområde Vejen08 Case Image

By

Vejen

Område

Boligområde

Byggeår

2020

Legeplads med mange muligheder ved boligforening i Vejen

Spiloppen er landet i Vejen – og den har det hele: Rutsjebane, udkigsposter, flere balanceredskaber, broer, armgang, klatrenet, brandmandsstang, rebstige og meget mere. På den nye legeplads i Sveistrups Have er der også gynger, legehytter og vippedyr, som alt i alt giver mulighed for timevis af leg for mange børn.

Imens kan forældrene slappe af på nogle af de mange opholdspladser i området eller træne på de forskellige moduler til outdoor fitness som fx kolbøttestangen, balancestolperne eller hoftetræneren. 

Legeplads Boligområde Vejen01 Case Image
Legeplads Boligområde Vejen07 Case Image
Legeplads Boligområde Vejen04 Case Image
Legeplads Boligområde Vejen10 Case Image
Jeg er først tilfreds, når kunden er tilfreds – og det betyder meget for mig at være en troværdig samarbejdspartner. Min rådgivning skal hjælpe kunden til at få den løsning, de drømmer om. Derfor gør jeg altid meget ud af at vise relevante valgmuligheder fra vores sortiment, så kunden kan vælge til og fra på et oplyst grundlag.

Konsulent

Jan Wagner

Telefon: 40 59 71 65

E-mail: jw@tress.dk

Plads til både leg og træning

Plads til både leg og træning

Kunden ønskede en løsning, som først og fremmest gav områdets børn mange legemuligheder – men også med plads til forskellige træningsmuligheder for de voksne.

Passer flot til omgivelserne

Passer flot til omgivelserne

Legepladsen ligger i et område med nybyggeri og skov – og med materialer i naturlige farver passer legepladsens forskellige elementer flot til omgivelserne.

Kvalitet og minimal vedligeholdelse

Kvalitet og minimal vedligeholdelse

Et af de vigtigste parametre for kunden var en løsning, som kræver minimal vedligeholdelse. Derfor har vi selvfølgelig valgt produkter i absolut højeste kvalitet, som holder sig flotte i meget lang tid selv uden vedligeholdelse.Se video af projektet her

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!