Købsvilkår for erhverv

Her har vi samlet alle oplysninger i forbindelse med salg og levering på tressudemiljø.dk for dig, der handler som virksomhed.

Se handelsbetingelser for private her.

 

 

Generelle oplysninger

TRESS A/S
CVR-nr. 11074219
Danmarksvej 34
8660 Skanderborg
tress@tress.dk

 

 

 

Priser og betaling

Priser

På vores hjemmeside kan du vælge at se priserne som hhv. privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms). Du kan til enhver tid ændre dit valg.

Alle priser vises i DKK (Danske Kroner). Priserne kan løbende ændres i forbindelse med kursstigninger og andre udefrakommende forhold.

I vores kataloger fremgår alle priser ekskl. moms. Vi forbeholder os retten til at ændre priser og sortiment i vores katalogers gyldighedsperiode.

Tilbud fra TRESS er, medmindre andet udtrykkeligt skriftligt er angivet, gyldige i en periode på 3 måneder fra tilbudsdato. Oplysningerne skal behandles fortroligt og må ikke distribueres, kopieres og/eller videregives til tredjemand til andre formål end opfyldelsen af Kontrakten.

Tegninger, specifikationer, beregninger og andre tekniske oplysninger, som leveres af TRESS, forbliver TRESS' ejendom.

 

Betaling via kreditkort eller Mobilepay

Hos TRESS kan du betale med MobilePay og flere forskellige typer betalingskort:

 • Dankort
 • Visa/Dankort
 • Mastercard
 • Maestro

Betalingen trækkes først i det øjeblik, hvor varerne afsendes fra vores lager og videregives til PostNord eller Danske Fragtmænd. Vi opkræver ingen gebyr på din kreditkortbetaling.

 

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:

 1. Vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller
 2. Indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

 

Sikkerhed ved betaling med kreditkort

Hos TRESS anvender vi en sikker betalingsgateway gennem NETS. Alle data krypteres, og kan kun afkrypteres af NETS. Du er på denne måde altid sikret mod misbrug. Skulle du mod forventning finde ud af, at der på din betalingsoversigt er trukket ukorrekt beløb, kan du til enhver tid afvise disse, ligesom du i den forbindelse ingen selvrisiko har. Hverken TRESS eller andre har mulighed for at læse dataene. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. 

 

Erhvervskunder – varer tilsendt pr. faktura

Erhvervskunder med en særlig aftale hos TRESS har mulighed for at få varer tilsendt pr. faktura til senere betaling. Kontakt altid vores kundeservice på 86 52 22 00 eller tress@tress.dk for korrekt vejledning herom.

 


Offentlig kunde – bestilling via EAN-nummer

Hos TRESS er det som offentlig kunde muligt at bestille varer og få fremsendt elektronisk faktura via EAN-nummer.

Vi anbefaler altid vores offentlige kunder at oprette sig som bruger med et login til vores webshop, så de til enhver tid kan se de gældende priser jf. den aktuelle kommuneaftale. Muligheden for at oprette en brugerprofil er en del af checkout-forløbet, når du afgiver en ordre.

Leveringsbetingelser

Ordrestatus

Når du handler online hos TRESS vil du hurtigst muligt modtage en ordrebekræftelse pr. mail. I ordrebekræftelsen fremgår dit Track & Trace-nummer, hvor du kan spore din forsendelse og se det forventede leveringstidspunkt.

Kontakt kundeservice på 86 52 22 00 eller tress@tress.dk hvis du mod forventning ikke har modtaget en ordrebekræftelse (husk at tjekke dit spamfilter) – så hjælper vi dig.

 

Leveringstid

Vi har et stort og effektivt lager i Skanderborg på godt 6000 kvadratmeter med mere end 5000 forskellige produkter klar på hylderne til omgående levering. Varerne bliver forsvarligt emballeret og leveres med Danske Fragtmænd eller PostNord.

 • Leveringstiden for lagervarer er i Danmark normalt 1-3 hverdage.
 • Leveringstiden for specialvarer oplyses ved bestilling.
 • I tilfælde af restordrer vil forventet leveringstidspunkt blive oplyst via e-mail eller pr. tlf.

Kontakt vores kundeservice på 86 52 22 00 eller tress@tress.dk for yderligere information.

 

Fragtpriser

Vores minimums fragtpris er 73,75 kr. (59 kr. ekskl. moms).

Fragtprisen afhænger af forsendelsens størrelse og vægt – eksempelvis er fragten højere på volumniøse varer (over 0,4 kubikmeter). Den præcise fragtpris fremgår ved checkout eller oplyses ved bestilling.

 

Leveringsmetode

 

Levering til pakkeshop/pakkeboks

Få din ordre leveret til en pakkeshop/pakkeboks nær dig. Her kan nemt og enkelt hente pakken, når det passer dig bedst.

Levering til hjemmeadresse

Få din ordre leveret til din hjemmeadresse. Vælger du at få din ordre leveret til din hjemmeadresse, kan du ved bestilling benytte kommentarfeltet til at give tilladelse til, at chaufføren må stille din ordre på et aftalt sted, hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet. Dette gælder for levering med Danske Fragtmænd.

Hvis din ordre bliver leveret med PostNord vil forsendelsen – hvis du ikke er tilmeldt Modtagerflex hos PostNord – blive afleveret på et posthus eller i en pakkeshop nær dig til senere afhentning. Du vil modtage besked herom via sms/e-mail fra PostNord.

Levering til arbejdsplads

Få din ordre leveret til en virksomhedsadresse. Benytter du dig af levering på arbejdspladsen, er det vigtigt, at du både angiver firmanavn samt dit eget navn i leveringsoplysningerne.

Afhentning hos TRESS i Skanderborg

Du har ved bestilling mulighed for at vælge, at du selv afhenter din ordre hos TRESS på Danmarksvej 34, 8660 Skanderborg. Henvend dig blot på kontoret – så finder vi fluks din pakke.

Afhentning kan ske i følgende tidsrum:

 • Mandag-torsdag kl. 08.00-16.00
 • Fredag kl. 08.00-15.30

 

Problemer med forsendelsen

 

Manglende eller mangelfuld forsendelse

Hvis du mod forventning ikke har modtaget din ordre som aftalt – eller har modtaget en mangelfuld forsendelse – bedes du kontakte kundeservice på 86 52 22 00 eller tress@tress.dk.

Beskadiget forsendelse

Hvis du mod forventning får leveret en beskadiget forsendelse, skal du gøre speditøren opmærksom på dette ved modtagelse – og kvittere for modtagelse med anmærkninger. Husk at dokumentere det beskadigede gods ved at tage billeder af forsendelsen og emballagen (gem meget gerne denne).

Kontakt derefter kundeservice på 86 52 22 00 eller tress@tress.dk – så hjælper vi dig.

Ejendomsforbehold

 • TRESS A/S bevarer ejendomsretten til arbejdet, indtil alle udestående fordringer er afregnet, især det specifikke mellemværende, som kan henføres til forretningsforholdet mellem TRESS A/S og kunden.

 

 • TRESS A/S er berettiget til på kundens regning at forsikre arbejdet mod tyveri, beskadigelse, brand, vand og andre skader, medmindre kunden påviseligt har tegnet en sådan forsikring.

 

 • Såfremt kunden misligholder kontrakten, herunder navnlig i tilfælde af manglende betaling, har TRESS A/S ret til at tilbagetage det leverede arbejde efter at have sendt en skriftlig påmindelse. Dette anses ikke som ophævelse af kontrakten.

 

 • Kunden er forpligtet til straks at informere TRESS A/S om alle forhold, som påvirker ejendomsforbeholdet, navnlig udlæg i ejendom eller faktiske indgreb i ejendomsforbeholdet.

Fortrydelsesret, retur & ombytning

TRESS tilbyder 30 dages retur- og ombytningsret*. Din fortrydelsesfrist udløber 30 dage efter den dag, hvor du har modtaget varen – dvs. når varen fx er leveret i din postkasse, på posthus / i pakkeshop, når den efter aftale med dig er lagt i et skur, eller når den er afleveret på din arbejdsplads.

Kontakt altid kundeservice på 86 52 22 00 eller tress@tress.dk inden din fortrydelsesret udløber, hvis du ønsker at returnere eller ombytte en vare – så hjælper vi dig med processen.

*OBS!

 • Returnering eller ombytning af varer kan kun finde sted, hvis varen er i original og ubrudt emballage.
 • Du afholder de direkte udgifter i forbindelse med varens forsendelse ved retur og ombytning.
 • Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering til TRESS.
 • Specialvarer tages ikke retur og ombyttes ikke. 

 

Retur-/ombytningsprocessen foregår således:

 • Du kontakter TRESS inden fortrydelsesfristens udløb ang. dit ønske om at returnere eller ombytte en vare. Husk at henvise til dit ordrenummer – så kan vi hurtigere hjælpe dig.
 • Du skal uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at returnere eller ombytte din ordre sende din bestilling retur til TRESS – fragt for egen regning.
 • Ved retur refunderer vi dig, når vi modtager varen på vores lager. Refundering sker til samme konto/betalingskort, som varen er købt med. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 • Ved ombytning sender vi dig den nye vare, når vi har modtaget varen til ombytning.

 

Varen skal sendes til:

TRESS A/S
Danmarksvej 34
8660 Skanderborg

 

Reklamation & klager

Kontakt altid kundeservice på 86 52 22 00 eller tress@tress.dk, hvis du har en reklamation.

I forhold til garanti- og reklamationsforhold overholder vi naturligvis købeloven jf. lovbekendtgørelse nr. 237 af 28. marts 2003.

Når du handler hos os som virksomhed, har du 6 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. TRESS har i første omgang mulighed for afhjælpning – og kunden kan derfor ikke kræve ophævelse af købet, før TRESS har forsøgt afhjælpning.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice på tress@tress.dk

 

Lovvalg og værneting

Alle juridiske spørgsmål, der måtte opstå mellem TRESS og kunden, er underlagt dansk ret, bortset fra dansk international privatret.

Enhver tvist, der udspringer af eller i forbindelse med denne Kontrakt, herunder tvister vedrørende eksistensen, gyldigheden eller ophøret heraf, skal afgøres ved de danske domstole med retten i Kolding som værneting i 1. instans.

Ansvar og begrænsning heraf

TRESS erstatter kun dokumenterede, direkte tab.

TRESS er ikke ansvarlig for driftstab, følgeskader eller andet indirekte tab. I tilknytning til ovenstående præciseres det, at kunden er ansvarlig for at undersøge og sikre, at de af TRESS leverede arbejder kan anvendes som forudsat, og at TRESS således under ingen omstændigheder kan gøres ansvarlig for eventuelle følgeskader. Tilsvarende gælder det, at kunden skal friholde TRESS, såfremt tredjemand kan rette krav mod TRESS som følge af sådanne følgeskader.

TRESS’ eventuelle ansvar forbundet med en leverance er i enhver henseende begrænset til et beløb svarende til købesummen for den pågældende leverance.

 

Kundens insolvens

Såfremt kunden går i betalingsstandsning eller kunden eller en af dennes kreditorer fremsætter begæring om, at kunden tages under insolvensbehandling, eller kunden tages under insolvensbehandling eller at insolvensbehandling afvises som følge af utilstrækkelige aktiver, kan TRESS uden at dette berører TRESS’ øvrige juridiske eller kontraktlige rettigheder, ophæve kontrakten uden varsel og kræve øjeblikkelig tilbagelevering af de leverede varer, jf. pkt. 6.

 

Force majeure

TRESS friholdes for enhver forpligtelse til at foretage levering, i det omfang TRESS er blevet forhindret i at opfylde sine forpligtelser af årsager, som ligger uden for TRESS’ kontrol, og som var uforudseelige på tidspunktet for Kontraktens indgåelse ("Force Majeure").

Force Majeure omfatter, men er ikke begrænset til:

 • Krig, terror og hærværk
 • Naturkatastrofer og usædvanlige vejrforhold, herunder stormvejr, regn, sne, osv.
 • Driftsafbrydelser på Byggepladsen af enhver art, som forsinker eller afbryder Arbejdet
 • Brand
 • Strejke og lovlig lockout

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mail

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige er TRESS A/S.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan fx være, hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Du kan skrive til os på: tress@tress.dk.

 

Nyhedsmails

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, accepterer du, at vi udsender nyhedsmail til den opgivne email-adresse. I nyhedsmailen deler vi vores viden med dig. Du vil høre om produktnyheder, cases og særlige tilbud før alle andre. 

Du giver ved tilmelding samtykke til, at TRESS Sport & Leg registrerer de oplysninger, som angives ved tilmeldingen. Oplysningerne hverken sælges, udlejes eller videregives til tredjemand. Oplysningerne indsamles alene til internt brug og opbevares på en sikret server.

Du kan til enhver tid afmelde dig, hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev. Hvis du afmelder dig, vil alle oplysninger forbundet til email-abonnementet blive slettet hurtigst muligt. Afmeldingen foretages direkte fra de udsendte nyhedsbreve.

Vores købsvilkår er senest opdateret d. 20. marts 2023