Elementfit Nyhet 1

ElementFit – anlæg outdoor fitness og forhindringsbane sammen med en legeplads

Vi er stolte af at præsentere ElementFit – en ny serie af vedligeholdelsesfrit udstyr til outdoor fitness og forhindringsbanemoduler i topkvalitet. ElementFit-serien inkluderer både multifunktionelle træningsstativer, enkeltstående træningsstationer samt moduler til forhindringsbanen.

Det helt særlige ved ElementFit-serien er, at produkterne er godkendt og certificeret efter både legepladsstandarden EN 1176 og standarden for outdoor fitness EN 16630. Det giver stor fleksibilitet – og helt nye muligheder for at anlægge et kombineret område med både leg, outdoor fitness og forhindringsbane.

Træn med egen kropsvægt på ElementFit

Elementfit Nyhet 4

ElementFit træningsstativer

ElementFit-serien byder på flere forskellige træningsstativer, som kan kombineres på kryds og tværs – perfekt til offentlige udemiljøer, hvor selv et meget lille areal kan forvandles til et multifunktionelt træningsområde.

Træningsstativerne kan bruges til både spontan og planlagt udendørs træning for alle aldre, konditions- og træningsniveauer – individuelt og i grupper. Her kan brugerne udføre forskellige øvelser for hele kroppen evt. med inspiration fra instruktionerne på anlægget.

Elementfit Nyhet 5

ElementFit træningsstativer

De enkeltstående træningsstationer i ElementFit-serien passer perfekt i fx skolegården eller ved idrætsanlægget såvel som på legepladser og udendørs fitnessmiljøer i boligområder eller parker.

Træningsstationerne er nemme og sikre at bruge – også for dem, der aldrig har trænet på lignende maskiner i fitnesscenteret.

Elementfit Nyhet 3

ElementFit forhindringsbaner

ElementFit-serien indeholder også en række forhindringsbanemoduler, som gør det muligt at skabe udfordrende lege- og bevægelsesmuligheder i rekreative områder og parker. Det vil eksempelvis være oplagt at placere et par forhindringer langs den naturlige løberute.

Forhindringsbanemodulerne i ElementFit-serien er inspireret direkte af naturens enkelte former – og passer således godt ind i hvilket som helst udendørs lege- og fitnessmiljø.

Har du brug for hjælp?

Kontakt os for gratis rådgivning og personlig service – vi hjælper dig hele vejen fra idé til færdigt projekt!

Oplev ElementFit-produkterne