Arkitekt Inspiration 1728

6 gode grunde til at vælge TRESS som samarbejdspartner

Lad os være innovative sammen

Hos TRESS brænder vi for at skabe gode rammer for sport, leg og bevægelse til børn, unge og voksne – og en af vores vigtigste opgaver er derfor at hjælpe dig som arkitekt med at vælge de helt rigtige løsninger.

Her er 6 gode grunde til at vælge os som samarbejdspartner til dine projekter.

1. Hos TRESS får du personlig rådgivning

Uanset om dit projekt er stort eller småt, kan vi hjælpe dig med at finde inspiration og se nye muligheder. Vi er gerne med hele vejen fra idé til færdigt projekt – og hjælper dig trygt over målstregen med personlig rådgivning, stort engagement, solidt branchekendskab og helhedsorienteret projekttilgang. 

Sammen kan vi bl.a. lave besøg på stedet, hvor dit projekt skal blive til virkelighed og på den baggrund diskutere mulighederne i området, målgruppens behov og konkrete løsninger til projektet.

Find din lokale konsulent

Gratis Konsulentbesök Negativ

Vi står altid klar til en uforpligtende snak

Indtast dit postnummer og find din lokale konsulent

2. Download DWG-filer til dit projekt med ét klik

Hos TRESS ved vi alt om, hvad der rør sig inden for leg, streetsport og park. Faktisk tør vi godt garantere, at vi kender vores produkter lige så godt, som du kender tegneblokken og dit tegneprogram.

Vi stiller – helt gratis – DWG-filer (både 2D og 3D) til rådighed på langt de fleste af vores produkter, så du nemt og enkelt kan bruge vores produkter i dine udemiljø-projekter.

Arkitektguide Dwg Download Dk

Du kan downloade DWG-filerne med ét klik både fra kategorisiden og på produktsiden. Du kan også downloade et produktdatablad med al info om produktet – og hvis du har et kundelogin, kan du tilføje produktet til dine favoritter ved at klikke på det lille hjerteikon.

Se vores guide til download af DWG-filer

3. Få hjælp til projektering & visualisering

Hos TRESS ved vi, hvad der skal til for at komme hele vejen rundt om et projekt – og vi hjælper dig gerne alt det, vi kan i processen med projektering og visualisering. Vi udvikler og tilpasser desuden gerne vores produkter for at opnå det optimale udtryk og design i netop dit projekt.

Resultat Ritning Content Image Lys.

Vi kan bistå dig med farverige visualiseringer, hvor vi i tæt samarbejde optimerer indretningen af området og samtidig sikrer, at de gældende sikkerhedsretningslinjer vedrørende faldhøjde, faldunderlag mm. overholdes.

Kontakt os for at høre mere

4. Vi tilbyder en bred vifte af løsninger

Hos TRESS har vi mange års erfaring med at designe og etablere både legepladser, outdoor fitness, områder til streetsport, opholdsområder og meget mere. Vi kan med andre ord hjælpe dig uanset typen af projekt – også når løsningen skal tilgængelighedstilpasses, så den kan bruges af personer med et handicap.

Legeplads Boligområde Aalborg03 Case Image

Legepladser

Hvis du skal projektere en legeplads, har du måske allerede en idé, et koncept eller et tema, der skal præge området. Vi tilbyder unikke, skræddersyede løsninger – uanset om du ønsker en legeplads, der falder i ét med den omkringliggende natur eller skiller sig farvemæssigt ud i området.

Relevant for dig:

Guide: Sådan anlægger du en legeplads

Guide: 7 gode ting at vide, når du køber en legeplads fra TRESS

Se vores udvalg af legepladsserier

Se vores produkter til temalegepladser

Aktivitetsområde Idrætsanlæg Randers03 Case Image

Outdoor fitness

Hos TRESS er vi stolte over at kunne sige, at vi har markedets absolut bedste udvalg af udendørs træningsudstyr. Vores sortiment byder på alt fra seje ninjabaner og military fitness forhindringsbaner til store multifunktionelle træningsstativer, mindre træningsstationer og træningsmaskiner med lukkede vægtsystemer.

Relevant for dig:

Guide: Sådan anlægger du et outdoor fitness-område

Guide: Pakkeløsninger til outdoor fitness

Aktivitetsområde Idrætsanlæg Randers12 Case Image

Streetsport

Faciliteter til streetsport er et hit blandt både børn, unge og voksne – og hos TRESS har vi stor erfaring med, hvad der virker fra massevis af streetsport-projekter over hele landet. 

Relevant for dig:

Se vores udvalg af multibaner

Se vores udvalg af udstyr til boldsport

Se vores udvalg af udstyr til parkour

Se vores udvalg af udstyr til skate

Parkmöbler Category Image

Parkmøbler og tilbehør

Hos TRESS finder du et stort og varieret udvalg af parkmøbler og andet tilbehør til udemiljøet som bl.a. skraldespande, cykelstativer, blomsterkasser og meget mere. Parkmøbler og tilbehør er med til at tilføre merværdi til dit projekt, fordi produkterne er med til at skabe en helhed i området.

Relevant for dig:

Se vores udvalg af parkmøbler

Oplev brandet Mobilis Design

Alla Kan Bild2 Arkitektguide Content Image

Tilgængelighedstilpassede udemiljøer

Hos TRESS mener vi, at aktivitet og bevægelse skal være en mulighed for alle – handicap eller ej. Derfor har vi længe arbejdet med organisationer for børn med forskellige handicap for at være bedst muligt rustet til at lave gode løsninger, der tager hensyn til deres behov og ønsker.

Relevant viden for dig:

Tilgængelighedstilpassede legepladser

Tilgængelighedstilpasset spontanidræt

Tilgængelighedstilpassede parkmøbler

Tilgængelighedstilpassede underlag

5. Bliv inspireret af andre projekter

Find inspiration til dit næste projekt blandt mere end 160 udvalgte udemiljø-projekter, som vi har leveret til bl.a. skoler, børnehaver, boligområder, idrætsfaciliteter, parkmiljøer m.m. Se dem alle i vores projektoversigt.

DK B CASE OVERVIEW Content Image

Sådan navigerer du i projektoversigten

Via galleriet: Lad øjnene vandre og klik på dét, der fanger dig

Via kortet: Få nemt overblik over projekternes placering og find projekter nær dig

Via filtreringsmulighederne: Find projekter inden for udvalgte områder eller produktkategorier samt sorter på projekter i Danmark, Norge og Sverige

Gå på opdagelse i projekterne

6. Vi tager ansvar for kvalitet & miljø

Vores produkter til legepladser opfylder alle gældende sikkerhedskrav og er konstrueret i overensstemmelse med den europæiske standard for legeredskaber EN 1176. Som yderligere kontrol af sikkerheden bliver alle produkter løbende testet af The German Technischer Überwachungs-Verein (TÜV), som har verdens mest omfattende og velfungerende afprøvnings- og godkendelsesprocedurer. 

Vores produkter til outdoor fitness opfylder alle gældende sikkerhedskrav og er konstrueret i overensstemmelse med den europæiske standard for permanent installeret trænings- og fitnessudstyr EN 16630, der er udviklet som en regulatorisk ramme for at sikre træningsudstyr til offentlige miljøer.

Vi har al viden om begge standarder og står klar til at rådgive dig herom.

Certificeringer Arkitektguide Content Image 814 Px

ISO-certificeringer

Hos TRESS er vi både miljø- og kvalitetscertificerede efter standarderne ISO 14001 (Miljø) og ISO 9001 (Kvalitet). Det betyder, at vi som virksomhed arbejder aktivt for at nedbringe vores miljøpåvirkning, og at vi har fokus på at implementere og dokumentere strømlinede arbejdsprocesser og forbedringer.

Til glæde og gavn for både TRESS, samarbejdspartnere og kunder.  

Læs mere her

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!