Lekhus Category Image

7 gode ting at vide, når du køber en legeplads fra TRESS

Vi vil gøre alt for, at du som kunde hos TRESS får den bedst mulige oplevelse – hele vejen købsprocessen. Vi hjælper dig med alt: Fra din første idé over planlægning og skitsering – og hele vejen til et færdigt projekt.

Her på siden har vi samlet 8 ting, som er gode at vide, når du køber legeredskaber hos os.

1. Miljø og certificeringer

2. Kvalitetsmaterialer

W2W Content Image

WOOD2WOOD egetræsfundament

Som led i vores miljøcertificering efter standarden ISO 14001, tilbyder vi en miljøvenlig fundamentløsning, som vi kalder Wood2Wood (W2W). Wood2Wood er et alternativ til varmgalvaniserede fundamenter – og består af egetræ.

Egetræ er en af de træsorter, der bedst modstår fugt – og det betyder, at det holder rigtigt godt, også når det bliver nedgravet i jorden. Det betyder, at man undgår at sætte galvaniseret stål ned i jorden – og dermed skånes miljøet. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og ved, at vores W2W fundament holder. Derfor tilbyder vi trygt 10 ÅRS GARANTI på Wood2Wood egetræsfundamenterne.

Her er et udvalg af legemiljøer, der kan leveres med W2W-fundament

3. Levering

Vi ønsker at sikre maksimal komfort og bekvemmelighed, når du køber legeredskaber hos os. Derfor tilbyder vi en omfattende service vedrørende transport og montering. Alle dele i din levering er optimalt beskyttet for at minimere risikoen for transportskader. Som stolt producent af legeredskaber ønsker vi at kunne garantere, at alle dele i leverancen ankommer til dig i perfekt stand.

Transport

Alle forsendelser leveres med lastbil. Sørg altid for at kontrollere, at emballagen er komplet og uåbnet. Alle afvigelser skal noteres på chaufførens fragtbrev og derefter rapporteres direkte til TRESS på 86 52 22 00. Du får ikke erstatning for beskadigede varer, medmindre afvigelserne er noteret på fragtbrevet.

Installation

Monteringsvejledning følger med leveringen. Folk, der er rimeligt handy, kan nemt selv samle produkterne ved at følge vejledningen.

Forsendelse

Hver del af produktet kontrolleres grundigt, inden det pakkes. Efter kontrollen pakkes det forsigtigt, så risiko for skader under transporten er så lille som mulig. Produkter i flere dele pakkes så vidt muligt på samme palle. Skulle to forskellige produkter bliver pakket på samme palle, vil de være tydeligt opdelt, så der ikke er noget at tage fejl af. Selv produkter, der er færdigsamlet fra produktionen, bliver for en sikkerheds skyld leveret på paller. Fragtens pris afhænger af produktets størrelse og vægt – og med mindre andet er aftalt, betaler kunden for fragten. Varerne bliver leveret med Danske Fragtmænd eller PostNord.

4. Montage

I TRESS har vi egne montører ansat til at udføre montagen – alle med stor viden og erfaring. Håndværksmæssig dygtighed sikrer et færdigt produkt, der lever op til sikkerhedskravene og står i mange år fremover.

5. Retur og reklamation

Kontakt os altid på telefon 86 52 22 00 ved retur eller reklamation.

Returnering af varer kan kun finde sted i original og ubrudt emballage og KUN efter nærmere aftale med TRESS. 

  • Specialvarer og bestillingsvarer tages ikke retur.
  • Kunden afholder alle fragtomkostninger ved retur. 

Reklamation sker KUN efter nærmere aftale med TRESS. OBS! Ved modtagelse bør du altid være grundig med at kontrollere, at emballagen ikke er brudt. Hvis det mod forventning skulle være tilfældet, skal det – inden der kvitteres – noteres på chaufførens fragtseddel og derefter meddeles TRESS. 

I forhold til garanti- og reklamationsforhold overholder vi naturligvis købeloven.

6. Eftersyn og vedligehold

Sikkerhed har altid højeste prioritet for os. Du kan læse mere om eftersyn og vedligeholdelse af legeredskaber fra TRESS her.

7. Garanti

Vi tilbyder op til 20 års garanti. Kontakt os, hvis du vil vide mere om vores garantivilkår.