Paketlösningar Utegym Content Image

Outdoor fitness pakkeløsninger

Vi har sammensat fire færdige pakkeløsninger til forskellige størrelser uderum og behov – perfekt til dig, der nemt og hurtigt vil i gang med at indfri drømmen om et område til outdoor fitness.

 

Fordelene ved færdige pakkeløsninger:

  • Du sparer planlægning og projekteringstid
  • Vi sikrer, at alle muskelgrupper kan trænes 
  • Du modtager præsentationsklare tegninger med det samme

Ved at blande forskellige typer træningsudstyr kan du skabe et komplet område til outdoor fitness efter dine forhold og ønsker. Vi har udstyr til alle udøvere og fitnessniveauer. Tag et kig på pakkeløsningerne nedenfor.

Small Paketlösning Content Image

Small

Denne pakkeløsning passer perfekt til mindre udeområder og indeholder seks professionelle træningsmaskiner fra Street Barbell Light. De er meget sikre og kan placeres på enhver overflade. Maskinerne har justerbare vægte i et lukket og sikkert system og kan bruges af både unge og voksne.

Se pakkeløsningen her
Outdoor Fitness Pakkeløsning Medium Content Image

Medium

Denne pakkeløsning indeholder først og fremmest træningsstativet TRESSfit Hexagon II. Det er et træningsstativ, som fylder meget lidt, men hvor du kan udføre mange forskellige øvelser med din egen kropsvægt. Derudover indeholder pakkeløsningen fire træningsmaskiner fra Street Barbell med justerbare vægte, hvor de store muskelgrupper kan få en tungere træning.

Se pakkeløsningen her
Paketlösningar Utegym Content Image

Large

Denne pakkeløsning indeholder udstyr til et større, komplet udendørs træningsområde, hvor du kan træne hele kroppen uanset niveau. Træningspakken indeholder udstyr til vægttræning såvel som træning udelukkende med egen kropsvægt.

Se pakkeløsningen her
X Large Paketlösning Content Image

X-Large

Denne komplette træningspakke passer perfekt til dig, der har god plads og gerne vil skabe et outdoor fitness-område med udstyr og plads til rigtigt mange aktive mennesker på samme tid.

Dette ekstra store outdoor fitness-område kan bruges af både unge og voksne fra begyndere til eliteatleter – og passer fx godt til idrætsanlægget eller tæt på en populær løberute.

Se pakkeløsningen her

Gør dit outdoor fitness-område komplet

Sæt prikken over i'et på dit outdoor fitness-område med praktiske parkmøbler, skraldespande, cykelstativer og smukke plantekasser fra Mobilis Design. De ekstra elementer binder området sammen og inviterer brugerne til at opholde sig længere tid i området.