Lekeplass Borettslag Løvås Case Image01

By

Bergen, Norge

Område

Boligområde

Byggeår

2021

Legepladsen ved boligområdet Løvåsen i Bergen i Norge er en farverig fantasiverden

I boligforeningen Løvåsen i Bergen i Norge, ønskede beboerne et samlingssted, hvor børnene kunne slippe fantasien og kreativiteten løs i leg. Det var også vigtigt, at legepladsen indeholdt inkluderende udstyr til alle aldersgrupper.

Det resulterede i en stor, åben og social legeplads med plads til store og små, hvor mønstre og spændende farver i underlaget tager legen til et nyt niveau. Legepladsen rummer både et legehus med motoriske udfordringer for de mindste samt et stort legemiljø med rutsjebaner, klatrenet og tårne for de store børn. 

Legepladsen er indrammet med sociale zoner og bænke, nogle også under overdækning. Det gør området til et hyggeligt, socialt samlingssted for beboerne i boligforeningen.

Lekeplass Borettslag Løvås Case Image17
Lekeplass Borettslag Løvås Case Image02
Lekeplass Borettslag Løvås Case Image20
Lekeplass Borettslag Løvås Case Image14
Farverig glæde

Farverig glæde

Den farverige legeplads i Løvåsen Borettslag giver boligforeningen et moderne løft.

Detaljer i underlaget

Detaljer i underlaget

Detaljer i EPDM-faldunderlaget på legepladsen giver ikke kun en helstøbt finish – men også gode muligheder for leg og aktivitet. Her er det kun fantasien, som sætter grænser.

TRESS var bedst

TRESS var bedst

TRESS blev valgt til at levere den samlede løsning på baggrund af den bedste idé for området, udstyr af høj kvalitet, materialevalg og pris. Projektet er løst i samarbejde med en lokal entreprenør.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!