Nyhet Svanen Banner Content Image

Svanemærkede legepladsprodukter fra TRESS Udemiljø

Med Nature Eco – vores nye serie af legepladsprodukter – kan du nu vælge unikke svanemærkede produkter fra TRESS Udemiljø til dit legepladsprojekt! Svanemærket er Nordens største officielle miljømærke – og gør det let for dig at træffe et bedre valg, når du planlægger at bygge en legeplads.

Nyhet Svanen Inspiration Content Image2

Nature Eco er vores unikke serie af svanemærkede legepladsprodukter certificeret af Miljømærkning Danmark. Ligesom vores øvrige legepladsprodukter er Nature Eco-serien naturligvis også godkendt og certificeret efter den europæiske legepladsstandard EN 1176.

Kontakt os for et miljøvenligt samarbejde
Nyhet Svanen Inspiration Content Image1
Nyhet Svanen Inspiration Content Image6
Nyhet Svanen Inspiration Content Image3
Nyhet Svanen Inspiration Content Image4
Nyhet Svanen Inspiration Content Image5

Alle vores svanemærkede produkter er lavet af robiniatræ fra FSC-certificerede skove. Træsorten robinia er ekstremt holdbar og slidstærk og kræver ikke imprægnering med kemikalier. Metal- og plastdelene indeholder en høj andel af genbrugsmaterialer eller fornybare råvarer.

Du har altid garanti for at kunne bestille reservedele til produktet i op til 10 år efter, det er taget ud af produktion hos os. Det forlænger levetiden på dit legeredskab i stedet for at skulle erstatte det med et helt nyt produkt, hvis en del går i stykker. Det er både økonomisk og miljøvenligt ansvarligt!

Læs mere om vores miljø- og kvalitetspolitik her

Svanenmarket Small Dk Content Image 1728X1728

Svanemærket er din garanti for, at der tages hensyn til alle relevante miljøaspekter gennem hele produktets livscyklus – lige fra råvarer og produktion til brug, genbrug, recirkulering og affaldshåndtering.

Nogle af Svanemærkets kriterier:

  • Krav om sporbarhed og certificerede træråvarer fra bæredygtigt forvaltede skove
  • Høj andel af genbrugsmateriale i plast og metal
  • Tilgængelige reservedele 10 år efter endt produktion
  • Strenge krav ved brug af kemikalier

Se alle vores svanemærkede legepladsprodukter på Svanemærkets hjemmeside.