Legeplads Børnehave Smørum14 Case Image

By

Smørum

Område

Børnehave

Byggeår

2020

Nyetableret legeplads ved Fantasihaven i Smørum

Børnehuset Fantasihaven er en nybygget daginstitution i Smørum Vest med plads til i alt 136 børn fordelt på fire børnehavegrupper og fire vuggestuegrupper. Området havde fået vokseværk – og med op mod 250 nye boliger kunne de eksisterende daginstitutioner ikke følge med. Egedal Kommune besluttede derfor at bygge en ny daginstitution i forbindelse med den nye udstykning.

Combi Byg har stået for opførelsen, og den flotte bygning står nu færdig, omkranset af et meget fint udeområde med en fantasifuld legeplads fuld af nøje udvalgte TRESS-produkter. Der har i projektet været stort fokus på arkitektonisk fremtræden og stort hensyn til miljøet – og netop dét indfrier produkterne fra TRESS.

Legeplads Børnehave Smørum07 Case Image
Legeplads Børnehave Smørum10 Case Image
Legeplads Børnehave Smørum04 Case Image
Legeplads Børnehave Smørum06 Case Image

"Institutionen hedder Fantasihaven, for dette sted skal være fuld af fantasi for store og små, og det giver denne flotte og bugtede bygning mulighed for. Det er kun fantasien, der sætter grænser – for her er plads til det lille i det store. Der er små hyggekroge til fordybelse og nærvær samt masser af plads til udfoldelse og leg både ude og inde. Daginstitutionen er blevet til gennem arbejdsgrupper og inddragelse, og den nye daginstitution understøtter Egedal Kommunes vision på dagtilbudsområdet 'Sammen i børnehøjde. Kvalitet i dagtilbud'.”

– Formand for Familieudvalget, Carina Buurskov

Legeplads Børnehave Smørum12 Case Image

TRESS tilbyder flere forskellige legemiljøer – og resultatet hos Fantasihaven er et godt eksempel på, at produkterne fra de forskellige serier let kan kombineres.

Når man leverer legepladser til børn, skal sikkerheden være helt i top, og det er den naturligvis. Alle legepladsprodukterne er konstrueret i overensstemmelse med den europæiske standard for legeredskaber EN1176. Som yderligere kontrol af sikkerheden bliver alle legemiljøerne løbende testet af TÜV, som har verdens mest omfattende og velfungerende afprøvnings- og godkendelsesprocedurer.

Mit mål er altid at finde frem til den allerbedste løsning sammen med kunden – og derfor gør jeg mig altid enormt umage for virkelig at forstå deres tanker og behov. Det er vigtigt for mig at følge processen tæt hele vejen – og der findes ikke noget bedre end at køre forbi et af mine afsluttede projekter og se det blive brugt af glade børn og voksne.

Konsulent

Martin Andersen

Telefon: 40 62 67 36

E-mail: mea@tress.dk

Børnehuset Fantasihaven

Børnehuset Fantasihaven

Fantasihaven er med sine 1600 m² fordelt på to etager i organisk form indpasset perfekt i landskabet. Dette gav plads til en stor, rummelig og grøn legeplads med både åbne og overdækkede arealer og områder til mange forskellige aktiviteter og lege.

Zoner som udnytter terrænet

Zoner som udnytter terrænet

Legepladsen skulle matche institutionens fantasifulde udtryk – og det gav mulighed for at lave en legeplads med flere zoner, som også udnyttede bakkerne i terrænet til fx rutsjebaner.

Masser af plads til fantasifuld leg

Masser af plads til fantasifuld leg

Legepladsen er indrettet med både multibane, stort klatremiljø, flere gyngestativer, rutsjebaner, legehuse samt områder til sand- og vandleg. Legepladsen forskellige områder forbindes af et stisystem, hvor det er oplagt at ræse om kap på legepladscykler.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!