Aktivitetsområde Skole Askøy23

By

Askøy, Norge

Område

Skole

Byggeår

2023

Spændende legeplads i skolegården på Askøy i Norge

Haugland barneskole på Askøy i Norge havde en stor skolegård, som trængte til en opgradering, der kunne inspirere børnene til at lege udendørs. I samarbejde med kunden har vi skabt en aktiv og inkluderende skolegård, som bidrager til trivsel og udvikling. 

Skolegården rummer nu bl.a. multibane med store og små mål, basketball, Boulder Rocks, bordtennis, parkour-område, forskellige balanceudfordringer, trampoliner, sand- og vandleg, rutsjebaner, asfaltopstregninger, gode sociale opholdspladser og meget mere! Området bliver brugt flittigt fra morgen til aften – og både elever og lærere er meget glade for resultatet.

Aktivitetsområde Skole Askøy02
Aktivitetsområde Skole Askøy22
Aktivitetsområde Skole Askøy12
Aktivitetsområde Skole Askøy06
Noget for alle

Noget for alle

Skolegården rummer nu udstyr og aktiviteter, der er spændende for elever i både 1. klasse og 7. klasse. Her er plads til alle!

Farver, leg og læring

Farver, leg og læring

Skolens livlige udtryk i stilrene farver kan bruges til både læring og leg. Måske bliver dagens idrætstime på multibanen, i parkour-området eller på balanceelementerne?

Leg og samarbejde

Leg og samarbejde

En indbydende skolegård giver eleverne glæde ved at være udenfor, ligesom de lærer at samarbejde og inkludere hinanden gennem aktivitet og leg.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!