Utegym Skola Katrineholm1 Case Image

By

Katrineholm, Sverige

Produktkategori

Område

Idrætsanlæg, Skole

Byggeår

2020

En forhindringsbane med muligheder

I Katrineholm i Sverige ser man ingen forhindringer – kun muligheder. Og der er mange muligheder med den nye forhindringsbane ved idrætsanlægget tæt på byens gymnasier. Træning på banen kan suppleres med styrketræning i de vægtjusterbare maskiner fra Street Barbell.

Utegym Skola Katrineholm2 Case Image
Utegym Skola Katrineholm4 Case Image
Utegym Skola Katrineholm5 Case Image
Utegym Skola Katrineholm3 Case Image
Utegym Skola Katrineholm6 Case Image

Sjov og udfordrende

Da forhindringsbanen blev indviet fik den top-karakter af de besøgende, som oplevede banen som både sjov og udfordrende. Selv eleverne på byens gymnasier tæt på banen, hilser den velkommen som et værdifuldt supplement til idrætstimerne.

Utegym Skola Katrineholm 1200Px Case Image

Farve og form har fået frit spil

Ved siden af forhindringsbanen og de udendørs træningsmaskiner er der placeret en række parkmøbler fra Mobilis Design-serien DELPHINUS. Perfekt til afslapning før eller efter en træning!

Godkendt kvalitetsbane

Godkendt kvalitetsbane

Mange kommuner bygger deres egne forhindringsbaner, som ikke er godkendte. I svenske Katrineholm er både sikkerhed og bæredygtighed vigtigt, så de valgte en godkendt forhindringsbane af højeste kvalitet – leveret af TRESS.

Et godt supplement

Et godt supplement

De nye styrketræningsmaskiner og forhindringsbanen supplerer de i forvejen gode faciliteter i området – til glæde for både brugerne af idrætsanlægget og eleverne på de nærtliggende skoler.

Styrke og kondition

Styrke og kondition

At kunne træne både styrke og kondition udendørs betyder, at flere kan komme i gang med hverdagsmotion. Området er åbent for alle, både professionelle og helt nybegyndere. Det er bare et spørgsmål om at komme i gang – og er du ny, kan du følge instruktionerne på hver maskine.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.