Outdoor Fitness Park Horsens08 Case Image

By

Horsens

Område

Park, ferie & fritid

Byggeår

2021

Outdoor fitness og klatreleg i Bakkelunden

Fra skrot til slot – eller i hvert fald fra losseplads til aktiv bypark! Det rekreative område Bakkelunden er skudt op, hvor der tidligere lå en losseplads. Området byder bl.a. på outdoor fitness og klatreleg på Boulder Rocks leveret af TRESS.

Outdoor Fitness Park Horsens09 Case Image
Outdoor Fitness Park Horsens03 Case Image
Outdoor Fitness Park Horsens07 Case Image
Outdoor Fitness Park Horsens05 Case Image
Kvalitet og høj service er en af de fem ledestjerner i TRESS – og dét er enormt vigtigt for mig at efterleve hver eneste dag ude i marken. Jeg gør meget ud af at sikre, at vi allerede i idéfasen kommer hele vejen rundt om projektet – og tager derfor altid gerne kunden med på inspirationstur til lignende projekter, hvor vi over en kop kaffe kan få en ærlig snak om den bedste løsning til deres behov.

Konsulent

Jørgen Østergaard Trapp

Telefon: 40 62 67 39

E-mail: jt@tress.dk

Fra losseplads til bypark

Fra losseplads til bypark

Horsens Kommune ønskede at omdanne en tidligere losseplads i midtbyen til et rekreativt parkområde for borgerne. Bakkelunden byder bl.a. på outdoor fitness og klatreleg leveret af TRESS samt flere faciliteter til leg og ophold.

Boulder Rocks

Boulder Rocks

De to klatresten Boulder Rocks er ikke sådan lige at overse – og indbyder til spontan bevægelse for både børn, unge og voksne. Det kræver intet klatreudstyr at klatre på klatrestenene, så det er bare med at klatre op og udfordre sine grænser.

Wooden fitness

Wooden fitness

Et område af Bakkelunden er indrettet med outdoor fitness-udstyr fra vores serie Wooden Fitness. Området kan både bruges spontant af forbipasserende på en løbe- eller cykeltur samt som et sted, man tager hen for at lege og udfordre sin styrke, koordination og balance.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.