Outdoor Fitness Institution Esbjerg04 Case Image

By

Esbjerg

Produktkategori

Område

Institutioner

Byggeår

2020

Outdoor fitness ved Psykiatrisk Afdeling i Esbjerg

Udendørs træning er ikke kun godt for kroppen, men i den grad også for sindet – og i de flotte omgivelser ved Psykiatrisk Afdeling i Esbjerg har vi leveret vores populære TRESSfit-styrketræningsanlæg samt flere andre produkter til outdoor fitness.

Outdoor Fitness Institution Esbjerg03 Case Image
Outdoor Fitness Institution Esbjerg07 Case Image
Outdoor Fitness Institution Esbjerg04 Case Image
Outdoor Fitness Institution Esbjerg06 Case Image
Jeg er først tilfreds, når kunden er tilfreds – og det betyder meget for mig at være en troværdig samarbejdspartner. Min rådgivning skal hjælpe kunden til at få den løsning, de drømmer om. Derfor gør jeg altid meget ud af at vise relevante valgmuligheder fra vores sortiment, så kunden kan vælge til og fra på et oplyst grundlag.

Konsulent

Jan Wagner

Telefon: 40 59 71 65

E-mail: jw@tress.dk

Æstetisk og effektivt

Æstetisk og effektivt

De flotte omgivelser omkring Psykiatrisk Afdeling i Esbjerg sætter store krav til træningsudstyret – og her passer TRESSfit styrketræningsanlægget perfekt ind. Det er samtidig et multifunktionelt anlæg, hvor man kan træne hele kroppen, hvilket giver mange muligheder for en varieret træning.

Perfekt til mange brugere

Perfekt til mange brugere

Det var vigtigt for kunden, at der blev skabt et miljø, hvor flere kunne træne samtidig. Her passer TRESSfit styrketræningsanlægget perfekt ind!

Træning for alle niveauer

Træning for alle niveauer

Det var desuden vigtigt for kunden, at træningsstationen var let at gå til for de mange brugere – uanset deres træningserfaring. TRESSfit styrketræningsanlægget leveres med en tavle med forslag og instruktioner til træningsøvelser, hvilket gør træning på TRESSfit enormt nemt at gå til.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.