Utegym Sannerudsvallen Idrottsplats Kil 12 Case Image

By

Kil, Sverige

Produktkategori

Område

Idrætsanlæg

Byggeår

2022

Udendørs fitnesscenter ved idrætsanlæg i Sverige

Fra gammel asfaltbelægning til livligt mødested – Idrætsanlægget Sannerudsvallen i Kil i Sverige fik et perfekt supplement til fodboldtræningen! Først blev det kunstige græs lagt oven på asfalten. Så blev træningsudstyret og nogle bænke placeret ud. Nu kan alle i kommunen motionere frit – når som helst året rundt.

Med justerbare træningsmaskiner til alle niveauer af styrketræning og masser af plads til gruppetræning emmer området af energi. Uanset om du løfter din egen kropsvægt i træningsstativet eller justerer vægtene på maskinerne for en større udfordring, har dette udendørs fitnesscenter noget for alle, der er interesserede i træning!

Utegym Sannerudsvallen Idrottsplats Kil 5 Case Image
Utegym Sannerudsvallen Idrottsplats Kil 3 Case Image
Utegym Sannerudsvallen Idrottsplats Kil 8 Case Image
Utegym Sannerudsvallen Idrottsplats Kil 2 Case Image
Utegym Sannerudsvallen Idrottsplats Kil 7 Case Image

Når du vil holde en kort pause eller mangler et sted at stille din træningstaske, er denne loungebænk fra Mobilis Design et glimrende valg. Sæt dig ned og spis din snack, snak med din holdkammerat og diskuter den næste træningssession. Snart er du klar til at starte igen!

Oplev DELPHINUS loungebænk
Utegym Sannerudsvallen Idrottsplats Kil 13 Case Image

TRESSfit Giga er et alsidigt træningsstativ, der kombinerer stilfuldt design og funktionalitet – perfekt til både begyndere og mere avancerede brugere. Træningsstativet passer godt ind i et rekreativt område eller som her på en sportsplads.

På Sannerudsvallen i Kil er alle træningsmaskiner, bænke og dette TRESSfit træningsstativ pulverlakeret i RAL 5015 Sky Blue. Ensartet og indbydende!

Udforsk TRESSfit Giga
Mange muligheder

Mange muligheder

Her er der træningsudstyr til alle – der er både mulighed for at lave øvelser med egen kropsvægt i crossfitstativet og tunge løft i træningsmaskinerne med de justerbare vægte. Husk også muligheden for at træne balance, koordination og udspænding efter den hårde træning.

Tilgængelighedstilpasset

Tilgængelighedstilpasset

Det udendørs fitnesscenter er designet med tanke på alle i kommunen kan træne her. Med god plads og tilgængelighedstilpasset udstyr kan du træne, selvom du for eksempel sidder i kørestol.

Gruppetræning

Gruppetræning

Det store græsareal giver mange muligheder for gruppeaktiviteter, holdtræning og der er plads til, at større grupper kan træne sammen og mærke et socialt fællesskab. Det er meget sjovere og mere motiverende at træne i en gruppe!

Flere flotte billeder fra projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.