Utegym Idrottsplats Härnösand 1 Case Image

By

Härnösand, Sverige

Produktkategori

Område

Idrætsanlæg

Byggeår

2019

Det udendørs fitnesscenter blev en perfekt tilføjelse til idrætsanlægget

Härnösand Kommune i Sverige har et mål om at tilbyde sine indbyggere aktive og attraktive mødesteder, som inspirerer til motion og bevægelsesglæde. Ved idrætsanlægget Bondsjöhöjden blev der bygget et udendørs fitnesscenter med træningsstationer og en træningsstativ. Perfekt til både opvarmning, styrketræning og træning med egen kropsvægt.

Utegym Idrottsplats Härnösand 3 Case Image
Utegym Idrottsplats Härnösand 2 Case Image 1300Px
Utegym Idrottsplats Härnösand 9 Case Image
Utegym Idrottsplats Härnösand 5 Case Image
Supplement til fodboldtræning

Supplement til fodboldtræning

Det udendørs fitnesscenter er perfekt som supplement til fodboldtræningen. Opvarmning, nedkøling eller som en del af træning. Ved hjælp af infotavle og instruktioner på maskinerne kan alle træne her.

Glade motionister

Glade motionister

Det udendørs fitnesscenter skaber også glæde for dem, der er ude og motionere på løbebanen ved siden af ​​fodboldbanerne. Det er nemlig nemt at løb ind og lave en session på træningsstationerne eller bruge stativet til funktionelle øvelser og udstrækning.

Samlingsplads for alle

Samlingsplads for alle

Det udendørs fitnesscenter gør idrætsanlægget endnu mere komplet. Det er her, folk i Härnösand kommer, når de vil motionere, træne fodbold eller jogge en løberunde.

Flere flotte billeder fra projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.