Utegym Park Avesta1 Case Image

By

Avesta, Sverige

Område

Idrætsanlæg, Park, ferie & fritid

Byggeår

2018

Dyrk outdoor fitness ved Sveriges første Street Barbell-træningsmaskiner i Avesta Sportspark

Avesta Sportspark i Sverige rummer en bred vifte af muligheder for gratis og spontan træning – nu styrketræningsmaskiner med justerbare vægte og udfordrende forhindringsbanemoduler.

Utegym Park Avesta3 Case Image
Utegym Park Avesta2 Case Image
Utegym Park Avesta4 Case Image
Utegym Park Avesta1 Case Image
Styrketræning for alle

Styrketræning for alle

Mange af Street Barbell-træningsmaskinerne kan bruges til træning af flere forskellige muskelgrupper – og med de justerbare vægte kan både veltrænede og nybegyndere tilpasse belastningen til deres niveau af styrketræning.

Høj kvalitet

Høj kvalitet

Street Barbell-træningsmaskinerne er lavet i høj kvalitet af vedligeholdelsesfrie materialer og fremstår i et solidt og brugervenligt design. Alle maskiner er udstyret med illustrationer, som forklarer de forskellige brugsmuligheder.

Træningsvideoer via QR-koder

Træningsvideoer via QR-koder

Med en smartphone ved hånden kan man via scanning af QR-koder nemt og enkelt få adgang til inspirerende træningsvideoer med øvelser og tips til styrketræning i Street Barbell-maskinerne.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.