Motoriklegeplads Skole København Case Image1

By

København

Område

Institutioner

Byggeår

2022

Totalrenoveret motoriklegeplads ved Den Ambulante Børneterapi i København

Den Ambulante Børneterapi er en del af Københavns Kommune tilbud til børn og unge med svære funktionsnedsættelser – og her udføres rådgivning, undersøgelse og træning i en afgrænset periode af børn og unge med nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsevne, samt rådgivning til deres familier.

Udeområdet og legepladsen stod tidligere totalt ubrugeligt hen med masser af ukrudt og vild bevoksning. Men ikke længere! TRESS har stået for at totalrenovere legepladsen fra A-Z og har i samarbejde med kunden fået skabt et indbydende område med fokus på balance og motorik samt gode opholdspladser for personalet.

Motoriklegeplads Skole København Case Image5
Motoriklegeplads Skole København Case Image1
Motoriklegeplads Skole København Case Image3
Motoriklegeplads Skole København Case Image4

Efter renoveringen er udeområdet blevet meget mere indbydende – og det bliver derfor også brugt mere end før som en del af genoptræningen for de børn og unge, som er tilknyttet Den Ambulante Børneterapi. På den måde kan vi tilbyde mere variation til træningen, så den ikke kun foregår indenfor – og samtidig kan vi bruge det til at inspirere forældrene til at støtte op om træningen i hverdagen ved at besøge lignende udemiljøer og legepladser i deres nærområde.

– Elin Emborg Sørensen, koordinerende fysioterapeut i Den Ambulante Børneterapi

Sådan så området ud før renoveringen

Udeområdet stod tidligere totalt ubrugelig hen med masser af ukrudt og vild bevoksning. Den indbød på ingen måde til træning af motorik og balance – og kunne derfor ikke bruges som et led i genoptræningen af de børn og unge, som er tilknyttet Den Ambulante Børneterapi.

Jeg elsker at arbejde med storbyprojekter, hvor der ofte skal tænkes kreativt og fleksibelt for at udnytte området bedst muligt, så der bliver plads til dét, kunden drømmer om. Det er vigtigt for mig, at kunden føler sig tryg i hele projektfasen – også når der indimellem opstår bump på vejen. Så taler vi om det og finder løsningen sammen.

Konsulent

Johnny Jacobsen

Telefon: 41 62 67 77

E-mail: jja@tress.dk

Skabt til gavn for motoriksvage børn

Skabt til gavn for motoriksvage børn

Den Ambulante Børneterapi er et ergoterapeutisk og fysioterapeutisk tilbud til børn og unge, der på grund af nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsevne har brug for behandling, samt til børn, der har brug for genoptræning efter operation eller brud.

Bruges til træningsforløb

Bruges til træningsforløb

Udeområdet bruges i hverdagen som en del af barnets træningsforløb i Den Ambulante Børneterapi – altid sammen med en terapeut, der kan støtte og guide barnet på vej. Legepladsen rummer både et klatrestativ, ballet- og kolbøttestang, et stativ til armgang samt et sand- og vandbord, som blev placeret i en eksisterende sandkasse.

TRESS løste opgaven som totalenterprise

TRESS løste opgaven som totalenterprise

Vi renoverede sammen med vores samarbejdspartnere legepladsen fra A-Z, hvilket bl.a. indebar fjernelse af ukrudt, beskæring af buske, bortskaffelse af jord, maling af skur samt demontering af eksisterende fliser og pergola. Derudover monterede vi naturligvis de nye legepladsprodukter samt anlagde nyt sand, grus og faldunderlag i gummi.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!