Legeplads Idrætsanlæg Ulfborg10 Case Image

By

Ulfborg

Produktkategori

Område

Idrætsanlæg

Byggeår

2021

Klassisk legeplads ved Vestjysk Fritidscenter i Ulfborg

Vestjysk Fritidscenter i Ulfborg har fået en ny legeplads i et klassisk look med mange legemuligheder for flere aldersgrupper. Legepladsen ligger i direkte forbindelse med byens fodboldbane og giver gode muligheder for at samle hele familien.

Legeplads Idrætsanlæg Ulfborg01 Case Image
Legeplads Idrætsanlæg Ulfborg02 Case Image
Legeplads Idrætsanlæg Ulfborg09 Case Image
Legeplads Idrætsanlæg Ulfborg04 Case Image
Kvalitet og høj service er en af de fem ledestjerner i TRESS – og dét er enormt vigtigt for mig at efterleve hver eneste dag ude i marken. Jeg gør meget ud af at sikre, at vi allerede i idéfasen kommer hele vejen rundt om projektet – og tager derfor altid gerne kunden med på inspirationstur til lignende projekter, hvor vi over en kop kaffe kan få en ærlig snak om den bedste løsning til deres behov.

Konsulent

Jørgen Østergaard Trapp

Telefon: 40 62 67 39

E-mail: jt@tress.dk

Tæt på boldbanerne

Tæt på boldbanerne

Legepladsen ligger i direkte forbindelse med byens fodboldbane – så nu kan søskende i bogstaveligste forstand lege på sidelinjen, når storebror eller storesøster er til træning eller spiller kamp.

Passer til omgivelserne

Passer til omgivelserne

Legepladsen er valgt i naturlige materialer, så den passer ind i det grønne miljø omkring boldbanerne. Materialerne kræver desuden minimal vedligeholdelse, hvilket også var et vigtigt parameter for kunden.

Opholdsmuligheder for forældre

Opholdsmuligheder for forældre

Bord/bænkesæt i rigelige mængder ved siden af legepladsen giver forældrene mulighed for at slappe af, mens de har et vågent øje på de legende børn.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!