Lekplats Bostadsområde Stenungsund 1 Case Image

By

Stenungsund, Sverige

Område

Boligområde

Byggeår

2022

Stilren legeplads med spændende legeudfordringer

Nattviolsvägens legeplads i svenske Stenungsund fik en større renovering i 2022 – og står nu flot med spændende legeudfordringer for børn i alle aldre skabt i et klassisk design med tidløse farver og naturlig faldbund af træflis.

Når det er tid til en pause, kan hele familien sætte sig til rette ved bordbænkesættet, som også er tilgængelighedstilpasset med en ekstra lang bordplade, hvor en kørestol kan rulle ind. Belysningen på legepladsen giver ekstra tryghed, og gør området mere brugbart i de mørkere perioder.

Lekplats Bostadsområde Stenungsund 3 Case Image
Lekplats Bostadsområde Stenungsund 11 Case Image
Lekplats Bostadsområde Stenungsund 12 Case Image
Lekplats Bostadsområde Stenungsund 10 Case Image
Populært samlingssted

Populært samlingssted

En spændende legeplads for alle aldre lige i hjertet af Stenungsund i Sverige. Efter istandsættelsen af ​​legepladsen kan hele familien nu samles til leg og socialt samvær. Her er også installeret belysning for øget tilgængelighed og sikkerhed.

Noget for alle

Noget for alle

Legepladsen giver mulighed for, at både små og store børn kan lege sammen. Udfordreren fra vores Nature-serie tiltrækker de lidt større børn til at teste deres færdigheder, mens Fortet fra samme serie er velegnet til de lidt yngre børn, der gerne vil lege tættere på jorden.

Passer til omgivelserne

Passer til omgivelserne

Legeredskaberne falder vidunderligt ind i omgivelserne. Her var den naturlige faldsikringsbund af træflis perfekt egnet til hele legefladen. Pæn og ensartet.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!