Lekeplass Borettslag Søreide Case Image05

By

Bergen, Norge

Område

Boligområde

Byggeår

2023

Naturtro og tidløs legeplads ved boligområde i Bergen i Norge

Fællesarealerne ved boligområdet Radialen Terrasse i Søreidgrend, Bergen er blevet opgraderet med udstyr i flere forskellige zoner. Her er der plads til aktiv leg, motion, balance, klatring og rolleleg. Pladsen er udnyttet til legeredskaber med høj legeværdi til glæde for både store og små.

Ejerforeningen ønskede en legeplads, der faldt naturligt ind i de grønne omgivelser – derfor har vi valgt kvalitetsprodukter i lærk og naturfarver. Zonerne er opdelt i organiske former. En klassisk og vedligeholdelsesfri legeplads, som kan nydes mange år fremover!

Lekeplass Borettslag Søreide Case Image06
Lekeplass Borettslag Søreide Case Image03
Lekeplass Borettslag Søreide Case Image02
Lekeplass Borettslag Søreide Case Image04
Naturligt udtryk

Naturligt udtryk

Legepladsen falder naturligt ind i omgivelserne og giver et flot, tidsløst udtryk.

Høj legeværdi

Høj legeværdi

Vi har haft fokus på at udnytte fladerne bedst muligt og få mest mulig legeværdi ind på legepladsen. Udstyret er særligt udvalgt til at tilbyde forskellige aktiviteter – alt fra klatring og mobilitet til rollespil og fantasi.

Erfaring og samarbejde

Erfaring og samarbejde

I dette projekt har vores erfarne og dygtige konsulenters viden i samspil med kundens ønsker og behov ført til en legeplads, der byder på aktiviteter i mange år fremover.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!