Lekplats Bostadsområde Vårby1 Case Image

By

Huddinge, Sverige

Område

Boligområde

Byggeår

2020

Inspirerende temaleg i boligområde i Huddinge i Sverige

 Når det kommer til eventyr og opdagelsesglæde, er der på de nye legeplads i boligområdet i Huddinge i Sverige meget at vælge imellem – alt sammen med inspirerende designs og masser af farver. Legeredskaberne blev hovedsageligt valgt fra legepladsserierne Pioneer og Discovery. Udstyret er udført i lærk og varmgalvaniseret stål samt UV-bestandige plastdele, som giver lang holdbarhed og minimal vedligeholdelse.

Lekplats Bostadsområde Vårby8 Case Image
Lekplats Bostadsområde Vårby11 Case Image
Lekplats Bostadsområde Vårby3 Case Image
Lekplats Bostadsområde Vårby10 Case Image
Temaleg er et hit

Temaleg er et hit

Boligområdets to nye legepladser blev indrettet i hvert sit tema. Den ene fik et bådtema med havblåt kunstgræs, en dampbåd og en skibsmast, hvor børnene kan lege sømænd og pirater. Den anden blev indrettet i et borgtema, hvor små riddere, dragetrænere og prinsesser virkelig kan slippe fantasien løs.

Multiarena til spontane boldspil

Multiarena til spontane boldspil

Ved siden af ​​legepladsen blev der placeret en multiarena, som er blevet til et aktivt samlingssted. Her er der mulighed for spontan sport og boldspil i alle afskygninger.

Grillpladser og socialt samvær

Grillpladser og socialt samvær

I tilknytning til begge legepladser er der lavet grillpladser med borde og bænke omgivet af robuste betonplantekasser, som bidrager til det hyggelige udemiljø. Her er der plads til, at unge som ældre kan samles til kaffe og socialt samvær. Et fantastisk sted for små riddere eller havkaptajner at lade op til de kommende legeeventyr.

Flere flotte billeder af projektet

Lekplats Bostadsområde Vårby5 Case Image

Et skib ankommer lastet

Et vand- og bådtema blev valgt til et af boligområderne. Her kan børnene lege pirater på dampbåden, lede efter krokodiller fra skibsmasten og sætte anker ved legehuset til en pause. Med det blå kunstgræs blev illusionen om det åbne hav til virkelighed – og det er nemt at fantasere om eventyr med vennerne på havet.

Flere smarte spil og puslespil for børn i forskellige aldre var placeret i området. Her kan de lege for sig selv eller sammen med vennerne. Der blev også opsat flere forskellige gyngestativer og et hyggeligt opholdshjørne. Her kan hele familien samles til en fælles kaffe eller grill. Selv pirater har brug for mad i maven.

Lekplats Bostadsområde Vårby6 Case Image

Eventyrlig ridderborg

Det andet boligområde fik et ridderligt tema med en fantastisk fæstning, der troner i midten. Her kan fantasien få frit spil, når børnene indtager ridderborgen sammen med deres venner. Fra udkigstårnene kan de spejde efter fjenden i det fjerne, mens de kan gå på dragejagt eller se efter uhyggelige dinosaurskeletter i sandkassen. Hvis der er brug for en pause i legen, er der opsat masser af bænke og borde i tilknytning til legepladsen.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!