Lekplats Förskola Nybro1 Case Image

By

Nybro, Sverige

Område

Børnehave

Byggeår

2020

Gammel legeplads ved børnehave i Nybro i Sverige fik nyt liv

Pingstliljans børnehave i Nybro i Sverige har eksisteret siden 1989 – og børnehavens udeområde har stort set sent ens ud siden åbningen for mere end 30 år siden. Det trængte derfor gevaldigt til en opdatering – og det har TRESS hjulpet med.

Lekplats Förskola Nybro5 Case Image
Lekplats Förskola Nybro 1500Px Case Image
Lekplats Förskola Nybro3 Case Image
Lekplats Förskola Nybro4 Case Image
Lekplats Förskola Nybro 1600Px Case Image

Slidt og farveløst udeområde renoveres

Da TRESS' konsulent første gang besøgte børnehaven, var det et slidt og farveløst udeområde, som mødte dem. Redskaberne på legepladsen havde helt klart set bedre dage og græsplænen var mest af alt flis. Det hele trængte virkelig til en større opgradering.

Personalet satte sig med deres ønskeliste og drøftede mulighederne med os. De valgte med omhu, for at få så meget legeværdi som muligt for børnene. De havde også fået hjælp af en arkitekt til at tegne udemiljøet med placering af planter og legeredskaber.

Lekplats Förskola Nybro6 Case Image

Inspirerende legeredskaber

Populære vippedyr i form af heste, gyngestativ med fugleredegynge og en ny rutsjebane på bakken var nogle af ønskerne, der blev opfyldt. Til de lidt større børn blev der lavet en lille balancebane med både balancestolper og en bevægelig balanceforhindring. Børnene syntes, det var meget spændende – og så er det bare også super vigtigt for deres motorik- og balancetræning.

Lekplats Förskola Nybro2 Case Image

Fiskerbåd og sandleg

Under pergolaen er der nu skabt et område til sand- og vandleg, hvor børnene kan lave lækre sandkager. Kronen på værket er fiskerbåden, som både er klatrestativ, temalegeplads og rutsjebane på samme tid. Her kan børn lege pirater og fiskere – og sammen udforske det store fantasihav.

Tid til en opgradering

Tid til en opgradering

Børnehavens udeområde havde mere end 30 år på bagen. Slidt, kedeligt og farveløst kan man godt opsummere situationen før istandsættelsen.

Fokus på maksimal legeværdi

Fokus på maksimal legeværdi

I tæt samarbejde med kunden har vi valgt et bredt udvalg af legeredskaber til den nye legeplads – alt sammen med fokus på at maksimere legeværdien for børnehavens børn, der i alderen 1-5 år.

Legepladsen fik nyt liv

Legepladsen fik nyt liv

Legepladsen blev indrettet med vedligeholdelsesvenlige legeredskaber i friske farver, som har givet det hele nyt liv igen. Nu står der en flot legeplads, som kan holde sig flot mange år fremover.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!