Skolgård Rättvik5 Case Image

By

Rättvik, Sverige

Område

Skole

Byggeår

2021

Skolegård inspireret af skoven i Rättvik i Sverige

På Nyhedsskolan i Rättvik i Sverige har vi hjulpet med at skabe en fantastisk skolegård med mange herlige muligheder for leg og bevægelse. Her findes bl.a. flere legeområder, multibane, balancebane, hængekøjer, bordtennis og meget mere – alt sammen nøje udvalgt til skolens elever.

Skolgård Rättvik13 Case Image
Skolgård Rättvik8 Case Image
Skolgård Rättvik7 Case Image
Skolgård Rättvik2 Case Image
Til stor glæde hver dag

Til stor glæde hver dag

Nyhedsskolan i Rättvik stod klar i begyndelsen af 2021. Skolen rummer ca. 200 elever, for hvem den nye skolegård er til stor glæde hver eneste dag.

Passer til omgivelserne

Passer til omgivelserne

Skolen ligger tæt på naturen – og derfor var det oplagt at lade skolegården være inspireret af skoven. Det ses bl.a. på klatremiljøet Jungleeventyret, hvor motiverne er byttet ud med motiver fra skoven.

Totalenterprise hos TRESS

Totalenterprise hos TRESS

Vi er stolte over, at vi fik muligheden for at levere udstyr til hele skolegården. Muligheden for totalenterprise var netop en af grundene til, at valget faldt på os.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!