Aktivitetspark Västerås 2 Case Image

By

Västerås, Sverige

Område

Park, ferie & fritid

Byggeår

2021

Mälarparken i Västerås aktiverer hele familien

I Mälarparken i svenske Västerås kan hele familien være aktive udendørs. Idéen med dette projekt var at skabe et mødested for alle aldre i et nybygget område. Der er nu Boulder Rocks klatresten i tre forskellige størrelser, et komplet udendørs fitnesscenter i med redskaber i træ, en udfordrende forhindringsbane samt basketballkurve og parkour-stativer. Spontan motion, leg og grillmuligheder gør parken til et meget populært aktivitetssted for alle generationer.

Aktivitetspark Västerås 6 Case Image
Aktivitetspark Västerås 4 Case Image
Aktivitetspark Västerås 16 Case Image
Aktivitetspark Västerås 8 Case Image
Boulder Rocks for alle

Boulder Rocks for alle

De tre klatresten Boulder Rocks tiltrækker børn og unge – og indbyder til at teste deres klatreevner. Klatregrebenes forskellige farver symboliserer forskellige sværhedsgrader, så alle finder deres rette niveau af udfordring.

Outdoor fitness og forhindringsbane

Outdoor fitness og forhindringsbane

Her er der et udendørs fitnesscenter med syv forskellige træningsstationer. Perfekt, når du er ude at løbetræne og gerne vil afslutte med noget styrketræning. Du kan også prøve kræfter med forhindringsbanen, som består af fire forskellige forhindringer.

Spontan bevægelse og fællesskab

Spontan bevægelse og fællesskab

Spontansport er fedest, når man kan vælge det, man bedst kan lide. Lav saltomortaler på kolbøttestængerne, øv dig i at klatre, spil basketball eller vis dine parkour-evner. Bliver du sulten, er her en bålhytte, hvor hele familien eller vennegruppen kan samles og holde en spisepause.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.