Streetsport Aktivitetsområde Fredericia03 Case Image

By

Fredericia

Produktkategori

Område

Idrætsanlæg, Park, ferie & fritid

Byggeår

2022

Basketstativer til Gasværksgrunden i Fredericia – Danmarks største idrætslegeplads i bycentrum

Midt i Fredericia ligger det særlige område Gasværksgrunden, som er en stor idræts- og aktivitetsplads for børn og voksne i alle aldre – faktisk Danmarks største beliggende i en bymidte.

På pladsen er der rig mulighed for at udfolde sig fysisk med alle mulige forskellige former for sport – fx på den blå multibane, der er områdets største bane. Her kan der spilles forskellige former for boldspil bl.a. streetbasket på basketstativer leveret af TRESS.

Streetsport Aktivitetsområde Fredericia08 Case Image
Streetsport Aktivitetsområde Fredericia02 Case Image
Streetsport Aktivitetsområde Fredericia07 Case Image
Streetsport Aktivitetsområde Fredericia06 Case Image
Jeg er først tilfreds, når kunden er tilfreds – og det betyder meget for mig at være en troværdig samarbejdspartner. Min rådgivning skal hjælpe kunden til at få den løsning, de drømmer om. Derfor gør jeg altid meget ud af at vise relevante valgmuligheder fra vores sortiment, så kunden kan vælge til og fra på et oplyst grundlag.

Konsulent

Jan Wagner

Telefon: 40 59 71 65

E-mail: jw@tress.dk

Idrætsaktiviteter for enhver smag

Idrætsaktiviteter for enhver smag

Gasværksgrunden er et sandt mekka for gadeidræt og streetkultur. Her er der mulige for at dyrke mange forskellige idrætsformer, hænge ud med sine venner eller lære nye sportsgrene at kende.

Long Neck var efterspurgt

Long Neck var efterspurgt

Til den blå multibane havde kunden et stort ønske om basketballstativer med long neck – og løsningen blev vores robuste model med en stor 180 x 105 cm akryl basketplade og en flex dunkekurv i pulverlakeret stål. Selve udhænget kan bære en modvægt på over 200 kg.

Specielt ønske til montering

Specielt ønske til montering

Det var afgørende, at basketstativerne kunne monteres direkte på den ovale betonmur, som omkranser banen – og det løste vi naturligvis.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!