Streetbasket Idrætsanlæg Aalborg Case Image030

By

Aalborg

Produktkategori

Område

Idrætsanlæg

Byggeår

2023

Nye baner til streetbasket på Havnefronten i Aalborg

På Havnefronten i Aalborg var Aktivitetspladsens faciliteter efterhånden nedslidte i en sådan grad, at basketkurvene var farlige at spille på. Der var med andre ord brug for en gevaldig opgradering af området.

TRESS har hjulpet foreningen Streetball Aalborg med at få drømmen til at gå i opfyldelse med opstregning og udstyr til 5 nye professionelle baner til 3x3 streetbasket.

Streetball Aalborg Fotograf Daniel Brandt22 Case Image
Streetball Aalborg Fotograf Daniel Brandt3 Case Image
Streetball Aalborg Fotograf Daniel Brandt6 Case Image
Streetbasket Idrætsanlæg Aalborg Case Image032

“Vores formål er at skabe et fyrtårn for streetbasket i Aalborg. Her er Jomfru Ane Parken helt centralt placeret, men indtil nu har banerne været i alt for dårlig stand. Med renoveringen vil vi gerne skabe incitament til, at alle kommer ud og er aktive og en del af fællesskabet. De nye rammer er for alle, og vi håber, at folk vil tage godt imod dem såvel som passe godt på dem.

– Magnus Kolind, formand for Streetball Aalborg

Jeg brænder for at hjælpe vores kunder med at skabe gode, funktionelle og inspirerende rammer til sport, leg og bevægelse. Det er noget helt særligt at være med til at løfte projekter fra idé til virkelighed – og det er vigtigt for mig, at jeg altid leverer nærværende, grundig og fyldestgørende rådgivning med blik for selv de mindste detaljer i projektet.

Konsulent

Jesper Borrisholt

Telefon: 40 62 67 33

E-mail: jb@tress.dk

Baner til 3x3 streetbasket

Baner til 3x3 streetbasket

Banerne lever op til kravene for 3x3 streetbasket og kan derfor både bruges til turneringer, frit spil og leg. Planen for banerne er desuden også, at de skal bruges til forskellige events og aktiviteter for basketglade aalborggensere.

Alle kan spille med

Alle kan spille med

De nye streetbasket-baner kan bruges af både voksne, unge og børn. Der er nemlig basketkurve placeret i forskellige højder, så alle kan spille med.

Specialudstyr i topkvalitet

Specialudstyr i topkvalitet

De nye kurve, plexiglas-plader og net på de fem nye streetbasket-baner er i absolutte topkvalitet og produceret i vedligeholdelsesfrie materialer. Udstyret er specialløsninger og monteret på eksisterende søjler på pladsen.

TRESS var med fra start til slut

Der har gennem hele projektprocessen været et tæt samarbejde mellem Streetball Aalborg og TRESS-konsulent Jesper Borrisholt. 

I videoen her kan du få et indblik i hele processen fra de indledende møder til montage – og indvielsesturneringen under DM-ugen i Aalborg i juni 2023.

Billeder og video af projektet: Fotograf Daniel Brandt & Streetball Aalborg

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!