Utegym Campus Umeå3 Case Image

By

Umeå, Sverige

Område

Skole

Byggeår

2020

Outdoor fitness giver mere bevægelse på campus i Sverige

Det udendørs fitnesscenter ved Idrottshögskolan i Umeå er designet, så alle kan træne her uanset køn og alder – og det er endda også tilgængelighedstilpasset for handicappede og kørestolsbrugere.

Maskinerne er udstyret med justerbare vægte i et lukket system, så alle kan træne på deres niveau. Områdets 10 træningsmaskiner giver over 30 forskellige øvelser, som giver brugerne mulighed for at træne hele kroppen. Ved hjælp af instruktioner og videoer direkte tilgængelige på maskinerne er det nemt selv for den helt uerfarne at styrketræne.

Utegym Campus Umeå1 Case Image
Utegym Campus Umeå4 Case Image
Utegym Campus Umeå7 Case Image
Utegym Campus Umeå5 Case Image

"Det udendørs fitnesscenter blev så godt, at man ikke kan tro, det er sandt!"

Conny Tärnklev, rektor og lærer på Politiuddannelsen i Umeå

Utegym Campus Umeå2 Case Image

Træning i al slags vejr – også når det er mørkt

De 10 træningsmaskiner er udstyret med både tag og belysning, hvilket gør, at du kan træne selv i dårligt vejr, og når det er mørkt. Belysningen giver også tryghed for udøveren, da området er godt oplyst. Underlagets gummioverflade giver desuden en stabil følelse, når du træner.

 Bred samverkan gav ett utegym

Bred samverkan gav ett utegym

Idrottshögskolan är mycket glada över allt det arbete som studenter och representanter från Polisutbildningen bidragit med. Tack vare deras arbete och projektets finansiärer kunde utegymet invigas på Polisutbildningens 20-årsdag den 2 oktober 2020.

Mervärde för alla på campus

Mervärde för alla på campus

Utegymmet gynnar både studenter och personal till att bli mer fysiskt aktiva och även nya studenter kan lockas att söka in till Umeå universitet.

Tre områden med träning

Tre områden med träning

Ett komplett utomhusgym med tio fasta träningsstationer med justerbara vikter, en 400 meter lång löparbana runt konstgräsplanen och på det tredje området finns en Tressfit.

Utegym Campus Umeå3 Case Image

Outdoor fitness for alle

Området er ikke kun tilgængeligt studerende og ansatte på Idrottshögskolan, men er tilgængeligt for alle borgere. Det fremmer øget fysisk aktivitet og mobilitet, hvilket giver en stor fordel for hele kommunen.

Træningsmaskinerne er nemme at forstå og gør det nemt at træne selv for en, der aldrig har trænet i et fitnesscenter.

Utegym Campus Umeå6 Case Image

Funktionel træning for hele kroppen

Ved siden af ​​de 10 træningsmaskiner finder du træningsstativet TRESSfit Pro, hvor du kan træne funktionel træning med egen kropsvægt. Her er masser af muligheder for at forbedre både styrke, smidighed og balance. Armgang, sit-ups og dips er nogle af de populære bevægelser, som kan øves på dette træningsstativ.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.