Outdoor Fitness Skole Tønder05

By

Tønder

Område

Skole

Byggeår

2019

Nyt aktivitetsområde med outdoor fitness og beachvolley på Det Blå Gymnasium i Tønder

Det nye udendørs aktivitetsområde ved Det Blå Gymnasium i Tønder var en helt naturlig udvidelse af skolens faciliteter. Der var derfor ikke langt fra tanke til handling, da Carsten U. Eriksen, direktør for Det Blå Gymnasium, tog initiativ til projektet – og snart var flere fra lokalområdet involveret.

Skolen havde fra projektets start et klart ønske om, at det nye aktivitetsområde både skulle kunne rumme skolens elever om dagen og efter skoletid samt være et positivt samlingspunkt byens borgere. Gennem god dialog med TRESS’ konsulent faldt valget hurtigt på en beachvolleybane, et flot TRESSfit styrketræningsanlæg samt en unik træningsstation fra Street Barbell, hvor de justerbare vægte er integreret i produktet.

Outdoor Fitness Skole Tønder07
Outdoor Fitness Skole Tønder02
Outdoor Fitness Skole Tønder05
Outdoor Fitness Skole Tønder03

”Vi har en stor forhåbning om, at området kan bidrage til stor glæde. At det kan blive et positivt samlingspunkt – også udenfor skoletiden. Vi har hele vejen gennem projektet haft en god dialog med TRESS’ konsulent og montører, og vi er utroligt glade for det endelige resultat”

– Carsten U. Eriksen, direktør for Det Blå Gymnasium

”Aktivitetsområdet giver mulighed for, at eleverne kan være fysisk aktive. Men der er også et socialt aspekt ved det. Vi håber, at de unge vil benytte sig af de nye muligheder”

– Solveig Andersen, formand for støtteforeningen Tønder Handelsskoles Venner

Jeg er først tilfreds, når kunden er tilfreds – og det betyder meget for mig at være en troværdig samarbejdspartner. Min rådgivning skal hjælpe kunden til at få den løsning, de drømmer om. Derfor gør jeg altid meget ud af at vise relevante valgmuligheder fra vores sortiment, så kunden kan vælge til og fra på et oplyst grundlag.

Konsulent

Jan Wagner

Telefon: 40 59 71 65

E-mail: jw@tress.dk

Sport og træning ét sted

Sport og træning ét sted

Både eleverne på Det Blå Gymnasium og byens borgere kan nu bruge fritiden udendørs på beachvolleybanen eller træne løs udendørs på TRESSfit styrketræningsanlægget og Street Barbell træningsstationerne ved det nye aktivitetsområde.

Træning af hele kroppen

Træning af hele kroppen

Kombinationen af TRESSfit styrketræningsanlægget og træningsstationerne fra Street Barbell – som alle er fremstillet i høj kvalitet og fremstår i et solidt og brugervenligt design – giver brugerne mulighed for nemt og enkelt at træne alle muskelgrupper.

Beachvolley for alle

Beachvolley for alle

Beachvolley kan spilles af alle – både øvede og nybegyndere – og er derfor en super god aktivitet i det offentlige rum. Aktivitetsområdet ved Det Blå Gymnasium i Tønder er udstyret med lamper, som gør det muligt at bruge både beachvolleybanen og området til outdoor fitness i de mørke timer.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.