Outdoor Fitness Skole Helsinge04 Case Image

By

Helsinge

Produktkategori

Område

Skole

Byggeår

2022

Fra tomt gårdområde til aktivt opholdsmiljø på Gribskov Ungdomsskole i Helsinge

Gribskov Ungdomsskole i Helsinge ønskede at transformere et ellers tomt og kedeligt gårdområde til et aktivt opholdsmiljø for ungdomsskolens brugere. Sammen har vi med få velvalgte elementer skabt netop dette.

Outdoor Fitness Skole Helsinge01 Case Image
Outdoor Fitness Skole Helsinge04 Case Image
Outdoor Fitness Skole Helsinge02 Case Image
Outdoor Fitness Skole Helsinge06 Vertical Case Image
Min vigtigste opgave er at hjælpe kunden bedst muligt i mål gennem ærlig rådgivning og idéer, som gør en forskel for deres projekt. Sport og leg er kernen i TRESS og en del af mit DNA – og jeg er stolt af at være med til at skabe løsninger, som andre får stor glæde af.

Konsulent

Stephan Bach

Telefon: 40 62 67 37

E-mail: sb@tress.dk

Et godt sted at være!

Et godt sted at være!

Sådan lyder sloganet for Gribskov Ungdomsskole – og med det nye aktive opholdsmiljø er der nu kommet endnu bedre faciliteter for byens unge.

Vær aktiv – sammen

Vær aktiv – sammen

Med de nye fitnessmaskiner kan brugerne af ungdomsskolen træne sammen. Maskinerne er placeret sådan, at man kan være aktiv sammen med en ven eller veninde – og stadig hyggesnakke samtidig.

Kombineret ophold og bevægelse

Kombineret ophold og bevægelse

Det nye aktive opholdsmiljø udnytter et ellers tomt gårdområde, hvor der nu er skabt et fedt samlingspunkt med plads til både at hænge ud på de mange gummiblokke og bevæge sig på fitnessmaskinerne.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.