Utegym Campus Göteborg1 Case Image

By

Göteborg, Sverige

Område

Skole

Byggeår

2021

Naturligt mødested for træning og socialt samvær på Chalmers Tekniske Högskola i Göteborg i Sverige

Chalmers E-village er et mødested for iværksætteri og innovation på Chalmers Tekniske Högskola i Göteborg. I foråret 2021 blev der planlagt et helt nyt udendørs fitnesscenter i den nærliggende Vasaparken. Idéen med udendørstræning er helt i tråd med Chalmersfastigheters vision om et bæredygtigt og inspirerende campusområde.

Sagt og gjort: Vi hos TRESS planlagde og designede et cirkulært træningsområde, hvor studerende, forskere og iværksættere kunne udveksle viden og ideer, mens de trænede sammen.

Utegym Campus Göteborg6 Case Image
Utegym Campus Göteborg2 Case Image
Utegym Campus Göteborg8 Case Image
Utegym Campus Göteborg7 Case Image
Utegym Campus Göteborg5 Case Image

Træning for krop og hjerne

Udstyret er valgt med omhu, så alle kan finde deres træningsniveau og variere øvelserne. I centrum står TRESSfit styrketræningsanlægget, hvor der kan udføres skånsom træning med egen kropsvægt. Der blev desuden placeret forskellige styrketræningsmaskiner rundt omkring, hvor vægtene justeres i et lukket og sikkert system. En omgang her og du har trænet styrke med hele kroppen. Med frisk luft i lungerne og ny ilt i hjernen har du nu bedre forudsætninger for at yde dit bedste resten af ​​dagen.

Inspirerende miljø

Inspirerende miljø

På Chalmers Tekniske Universitet i Göteborg skaber studerende, forskere og medarbejdere innovationer i verdensklasse. For at lykkes kræves der miljøer, der virker, stimulerer og inspirerer – en mission, der hviler på Chalmersfastigheter.

Træning i hverdagen

Træning i hverdagen

For at klare tempoet i hverdagen er træning en vigtig del på campus. Med det nye udendørs fitnesscenter kan alle finde deres konditionsniveau. En perfekt mulighed for at møde nye venner og kollegaer eller bare nyde din egen træning.

Udstyr i verdensklasse

Udstyr i verdensklasse

Chalmersfastigheters mål var at nå ud til så mange udøvere som muligt. Med det nye udstyr er det nu muligt at træne både med egen kropsvægt og med justerbare vægte.

Utegym Campus Göteborg4 Case Image

Ensartet, vedligeholdelsesfri og tilgængeligt

Træningsudstyret er pulverlakeret i RAL 8007 Fawn Brown – et fremragende valg til et fitnesscenter i en park. Det føles naturligt og passer ind i det omgivende miljø. Maskinerne er vandalsikre for bedste holdbarhed og certificeret til offentlige udendørs miljøer.

Her kan forbipasserende også tage et pas, måske i forbindelse med løbeturen? Flere og flere mennesker opdager fordelene ved at træne udendørs. Som studerende, eller hvis du lige har startet din virksomhed, er et fitnesskort muligvis ikke i budgettet. Her i Vasaparken kan du træne året rundt uden kontingent – og du behøver ikke at bestille tid.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.