Outdoor Fitness Skole Albertslund04 Case Image

By

Albertslund

Område

Skole

Byggeår

2021

Outdoor fitness og parkour på Herstedlund Skole i Albertslund

Eleverne på Herstedlund Skole i Albertslund kan nu give den gas udendørs i både frikvarteret og idrætstimen. Skolen ønskede et område til Outdoor Fitness, som vi har skabt med vores populære parkourstativ og flere udfordrende military fitness-moduler.

Outdoor Fitness Skole Albertslund07 Case Image
Outdoor Fitness Skole Albertslund04 Case Image
Outdoor Fitness Skole Albertslund02 Case Image
Outdoor Fitness Skole Albertslund03 Case Image
Mit mål er altid at finde frem til den allerbedste løsning sammen med kunden – og derfor gør jeg mig altid enormt umage for virkelig at forstå deres tanker og behov. Det er vigtigt for mig at følge processen tæt hele vejen – og der findes ikke noget bedre end at køre forbi et af mine afsluttede projekter og se det blive brugt af glade børn og voksne.

Konsulent

Martin Andersen

Telefon: 40 62 67 36

E-mail: mea@tress.dk

Hvem har bedst balance?

Hvem har bedst balance?

Dét og meget mere kan eleverne udfordre sig selv og hinanden med på banen, der bl.a. inkluderer balancebomme, netvæg, rebbro, dipsbarrer og et element til udstrækning.

Parkour med plads til alle

Parkour med plads til alle

I midten af banen stråler parkourstativet, som er etableret på et sikkert faldunderlag – og giver mange udfordrende bevægelsesmuligheder til både nybegyndere og øvede.

Perfekt til både idræt og frikvarter

Perfekt til både idræt og frikvarter

Parkourstativet og military fitness produkterne passer perfekt til både idrætstimen og spontan leg og bevægelse i frikvarteret.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.