Spontanidrottsplats Upplandsbro1 Case Image

By

Upplands-Bro, Sverige

Område

Park, ferie & fritid

Byggeår

2019

Spontan sportsplads i Upplands-Bro i Sverige

Den spontane sportsplads Stjärnparken i Upplands-Bro i Sverige har noget for alle. Kommunen ønskede at skabe et område, hvor alle uanset alder kunne mødes til socialt samvær og bevægelse.

Spontanidrottsplats Upplandsbro3 Case Image
Spontanidrottsplats Upplandsbro7 Case Image
Spontanidrottsplats Upplandsbro4 Case Image
Spontanidrottsplats Upplandsbro6 Case Image
Spontanidrottsplats Upplandsbro2 Case Image

Boulder Rocks

Den populære klatresten Boulder Rocks er her udstyret med klatregreb, som matcher de flotte og friske farver på faldunderlaget. Klatrestenen byder på varierende og udfordrende klatring for store og små – i en højde, der ikke kræver klatreudstyr og derfor er lige til at gå til.

Spontanidrottsplats Upplandsbro5 Case Image

Street Barbell

Træningsmaskinerne fra Street Barbell er maskiner med vægte i lukkede systemer. I Upplands-Bro står der 6 forskellige, som giver mulighed for tat træne hele kroppen.

Træningsmaskinerne kan pulverlakeres i din favoritfarve – her er valgt en flot gul farve, som matcher områdets øvrige faciliteter.

Noget for alle

Noget for alle

Kommunen ønskede at skabe en spontan sportsplads med plads til alle – uanset alder, køn, herkomst og træningserfaring. Parken byder derfor på en række forskellige aktiviteter.

Fri adgang

Fri adgang

Udformningen af parken er skabt ud fra ønsker og dialog med kommunens beboere og foreninger. Både foreninger og beboere kan frit benytte parken uden medlemskab.

Kultur og idræt

Kultur og idræt

Stjärnparken blander sport og kulturelle aktiviteter. Her finder du alt fra basketball, fodbold og klatring til et udendørs fitnesscenter, parkour og et dansegulv med DJ-podium.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.