Utegym Malmparken Sollentuna 3 Case Image

By

Sollentuna, Sverige

Produktkategori

Område

Park, ferie & fritid

Byggeår

2024

Mosgrønt udendørs fitnesscenter i hjertet af svenske Sollentuna

I svenske Sollentuna findes der mange udendørs fitnesscentre at vælge imellem. I Malmparken tilbydes træning med justerbare træningsmaskiner – inspirerende og udfordrende for alle, der er træningslystne. Her kan du nemt tilpasse vægtene til din styrke og træningsniveau.

Utegym Malmparken Sollentuna 4 Case Image
Utegym Malmparken Sollentuna 2 Case Image
Utegym Malmparken Sollentuna 9 Case Image
Utegym Malmparken Sollentuna 7 Case Image
Utegym Malmparken Sollentuna 6 Case Image

De justerbare træningsmaskiner er pulverlakerede i RAL 6005 Moss Green. En dejlig mørkegrøn farve, som smelter sammen med alt det grønne i parken.

Når du bestiller mindst 6 justerbare træningsmaskiner, får du frit valg af farve. Det giver dig mulighed for at skabe et unikt udendørs fitnesscenter med varieret udstyr, der passer til lige netop din træningsmiljø.

Se hele udvalget af justerbare træningsmaskiner
Folkesundhed

Folkesundhed

At anlægge et offentligt udendørs fitnesscenter giver flere chancen for at træne uanset økonomi eller træningsniveau. Når man alligevel er ude på en løbetur, passer det perfekt også at lave styrketræning. Det er nemt at følge anvisningerne ved at scanne QR-koden på maskinerne.

Udendørstræning

Udendørstræning

At træne udendørs er supergodt for både helbred og velvære. Kombinationen af træning, pulsløftende aktiviteter og frisk luft gør underværker for kroppen.

Justerbare træningsmaskiner

Justerbare træningsmaskiner

Træningsmaskinerne er nemme at håndtere – selv for dig, der måske ikke er så erfaren. I et udendørs fitnesscenter kan du teste de forskellige maskiner i dit eget tempo og på dit eget niveau, da alle vægtene justeres i et lukket og sikkert system.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.