Utegym Park Sollentuna 14 Case Image

By

Sollentuna, Sverige

Produktkategori

Område

Park, ferie & fritid

Byggeår

2024

Inspirerende træningsmuligheder i svensk park

I Sollentuna i Sverige tilbyder man udendørs træningsmuligheder i høj kvalitet – perfekt til langt de fleste aldre og træningsniveauer. Varieret, tilgængeligt og helt gratis!

Utegym Park Sollentuna 2 Case Image
Utegym Park Sollentuna 1 Case Image
Utegym Park Sollentuna 4 Case Image
Utegym Park Sollentuna 13 Case Image
Utegym Park Sollentuna 11 Case Image

Det udendørs fitnesscenter er beregnet til både unge og voksne på alle træningsniveauer. Udstyret er placeret i et område, hvor mange mennesker allerede går og løber – det gør det nemt at supplere gå- eller løbeturen med styrketræning.

Kommunen valgte en kombination af udstyr med både justerbare vægte og et TRESSfit træningsstativ, hvor du træner med din egen kropsvægt. Alle styrketræningsmaskinerne har QR-koder med træningstips – og på træningsstativet er der en informationstavle med tips til forskellige øvelser. Det er med andre ord let at komme i gang!

Se alt til Outdoor fitness
Utegym Park Sollentuna 9 Case Image

Både styrketræningsmaskinerne og TRESSfit-stativet er pulverlakeret i RAL 2004 Pure Orange. En levende orange farve, der virkelig skiller sig ud og giver inspiration og motivation.

Bestiller du mindst 6 justerbare træningsmaskiner, får du frit farvevalg. Det giver dig muligheden for at skabe et unikt udendørs fitnesscenter med varieret udstyr, der passer lige ind i dit miljø.

Se udvalget af justerbare træningsmaskiner
Godt for folkesundheden

Godt for folkesundheden

Et udendørs fitnesscenter giver mange flere muligheden for at træne – uanset økonomi eller niveau. Og det er godt for folkesundheden. Når du alligevel er ude at gå en tur, er det nemt også at styrketræne eller træne med din egen kropsvægt i TRESSfit-stativet.

Udendørs træning

Udendørs træning

Træning udendørs er fantastisk for helbredet – både fysisk og mentalt. Inden løbeturen kan du med fordel varme op med nogle funktionelle øvelser. Og bagefter kan det føles godt at lave nogle styrkeøvelser og afslutte med udspænding.

Justerbara träningsmaskiner

Justerbara träningsmaskiner

Träningsmaskinerna är enkla att hantera även om du inte är van. Inne på ett gym kan det känns jobbigt att vara nybörjare bland en massa styrkelyftare. Men på ett utegym kan du testa de olika maskinerna i din egen takt och på din egen nivå, eftersom alla vikter justeras i ett slutet och säkert system.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.