Utegym Park Boden2 Case Image

By

Boden, Sverige

Produktkategori

Område

Park, ferie & fritid

Byggeår

2020

Nordgymmet – en ønskeprojekt i Boden i Sverige

Nordgymmet er et populært samlingspunkt og har en fantastisk beliggenhed lige ved vandet i Boden i Sverige. Det nye område til outdoor fitness var et ønskeprojekt, som blev sponsoreret af Sparebanken Nord – deraf navnet Nordgymmet.

Utegym Park Boden4 Case Image
Utegym Park Boden 1000Px2 Case Image
Utegym Park Boden5 Case Image
Utegym Park Boden 1000Px3 Case Image
Utegym Park Boden3 Case Image

Nordgymmet var et længe ventet ønskeprojekt, hvor der nu er udstyr til træning for alle aldre og niveauer. På det grønne TRESSfit træningsstativ kan man lave mange forskellige øvelser med egen kropsvægt som modstand. Det er både skånsomt og effektivt.

Utegym Park Boden 1000Px Case Image

Flere af træningsstationerne i træ fås med to forskellige vægte til både lettere og tungere træning. Nogle af stationerne er også designet til tilgængelighed. Der er også plads til udstrækning og hvile mellem øvelserne.

Ønskeprojektet

Ønskeprojektet

Ønskeprojektet Nordgymmet blev indviet i juli 2020 ved Kvarnängen i Boden i Sverige – et udeområde smukt beliggende ved vandet. Dette er et populært samlingssted med aktiviteter og arrangementer for alle bodensere.

Udstyr for alle

Udstyr for alle

Nordgymmet byder på træningsudfordringer for alle uanset alder og niveau. Det store TRESSfit-stativ egner sig godt til helkropstræning med egen kropsvægt, mens de fritstående træningsmaskiner giver mulighed for vægtbelastning.

Musik og belysning

Musik og belysning

Bænkbordene giver hvile mellem øvelserne, og grillhuset bliver brugt meget året rundt. Du kan selv afspille musik via bluetooth i musikboksen – og om aftenen tændes belysningen, hvilket betyder, at det udendørs fitnesscenter også kan bruges i den mørke årstid.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.