Utegym Granåsen Bålsta8 Case Image

By

Bålsta, Sverige

Område

Park, ferie & fritid

Byggeår

2022

Outdoor fitness med justerbare vægte i Bålsta i Sverige

Håbo Kommune i Sverige planlagde et nyt udendørs fitnesscenter i Bålsta – og nu var det tid til at investere i et rigtigt udendørs fitnesscenter med justerbare vægte, der passer til alle træningsniveauer. En god kombination af forskellige maskiner fra Street Barbell blev udvalgt og pulverlakeret i brun, så det udendørs fitnesscenter falder fint ind i naturen. 

Utegym Granåsen Bålsta1 Case Image
Utegym Granåsen Bålsta5 Case Image
Utegym Granåsen Bålsta2 Case Image
Utegym Granåsen Bålsta3 Case Image
Maskiner til alle niveauer

Maskiner til alle niveauer

Håbo Kommune har sammen med Bålsta Alpin og Bålsta Skiklub planlagt og udvalgt udstyr til det nye udendørs fitnesscenter. I samarbejde med TRESS blev træningsmaskinerne fra Street Barbell blev udvalgt, fordi de kan bruges af personer med forskellige aldre og konditionsniveauer.

Justerbare vægte

Justerbare vægte

Maskinerne har justerbare vægte og tilpassede håndtag, så alle kan træne hele kroppen – på deres eget niveau. Hver maskine har en QR-kode, som brugeren kan scanne og få tips til øvelser. På den måde bliver træningen ekstra sikker.

Udendørs træning

Udendørs træning

De nye faciliteter til udendørs styrketræning ligger fint i populære Granåsen, hvor der også er motionsbaner og anden rekreation. Start træningen med en løbetur og slut af med styrketræning – eller omvendt!

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.